Διαδοχικές συσκέψεις του Σαββίδη με στελέχη της ΠΑΕ και τον Λουτσέσκου

Ανάγνωση 2'

Ο μεγαλομέτοχος και πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Ιβαν Σαββίδη είχε διαδοχικές συσκέψεις με στελέχη της διοίκησης και τον προπονητή Ραζβάν Λουτσέσκου.

Ο ισχυρός άνδρας της “ασπρόμαυρης” ΠΑΕ εξέφρασε στον Ραζβάν Λουτσέσκου  τη χαρά του για την πρωτιά στον όμιλο και του ζήτησε να συνεχίσει την «αγώνα με τον αγώνα» προσέγγιση. Να αφήσει πίσω τους πανηγυρισμούς η ομάδα και να επικεντρωθεί στον αγώνα εναντίον της Λαμίας. Συζήτησαν επίσης την στρατηγική στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου.

Στην δεύτερη σύσκεψη με στελέχη της ΠΑΕ  ο Ιβάν Σαββίδης εξέφρασε την υπερηφάνειά του για την μεγαλειώδη εκδρομή των φιλάθλων χωρίς το παραμικρό πρόβλημα στη Φρανκφούρτη και πόσο χαρούμενο τον έκανε πως μια ιστορική βραδιά την παρακολούθησαν τόσοι Έλληνες της διασποράς, αλλά και εκδρομείς.

Ζήτησε συνεχή προσπάθεια ώστε ο κόσμος να έρχεται και να στηρίζει την ομάδα σε όλους τους αγώνες, να μεγαλώσει η συσπείρωση, τώρα που εμφανίζονται οι αναμενόμενες προσπάθειες αποσυσπείρωσης από συγκεκριμένα κέντρα που «τρόμαξαν» με τις επιδόσεις του ΠΑΟΚ.Για να συμπληρώσει ζητώντας από τα στελέχη της ΠΑΕ να μην τους  επηρεάζει τίποτα και να συνεχίσουν όλοι ενωμένοι  τον δύσκολο δρόμο που έχει μπροστά του ο σύλλογος.

«Είναι δεδομένο πως δεν χαίρονται πολλοί που μας είχαν ξεγραμμένους, αλλά εμείς οφείλουμε να ενισχύσουμε τη δική μας ενότητα και να μην ασχολούμαστε με εκείνους»,ήταν τα λόγια του Ιβάν Σαββίδη.

Τέλος για το προπονητικό κέντρο  ενημερώθηκε για τις εξελίξεις με τον Δήμο Θέρμης και ζήτησε να επισπεύσουν όλες τις απαραίτητες ενέργεις ώστε να προχωρήσουν άμεσα σε ανακοινώσεις και εκκίνηση των εργασιών.

Elabet
ΕΤΙΚΕΤΕΣ:
Κοινοποίησε αυτό το άρθρο