Νάρεϊ: «Θα πάμε με αυτοπεποίθηση στην Κροατία!»

PAOKDAY
Ανάγνωση 1'

Ο μεσοεπιθετικός, Ναρεϊ εκπροσώπησε τους ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ στην καθιερωμένη συνέντευξη τύπου πριν τον πρώτο αγώνα κοντρα στην Χάιντουκ.

 

Αναλυτικά τα όσα είπε:

 

Για την επιστροφή του μετά τον σοβαρό θέμα υγείας που αντιμετώπισε:

 

«Νιώθω πολύ καλά. Έμεινα έξω για 3,5 μήνες και ήταν δύσκολο. Βρίσκομαι στον σωστό δρόμο, προσπαθώ να βρω και πάλι τον καλό μου εαυτό και είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι στο γήπεδο με τα παιδιά».

 

Για την ατμόσφαιρα που αναμένεται να συναντήσουν αυτός και οι συμπαίκτες του:

 

«Όπου και να παίζει ο ΠΑΟΚ υπάρχει θερμή ατμόσφαιρα. Και με την Χάιντουκ αναμένουμε μία παρόμοια ατμόσφαιρα με την Μπεϊτάρ, περιμένω να δω μια καλή ομάδα σε μια καυτή ατμόσφαιρα, οπότε περιμένω ένα πάρα πολύ καλό παιχνίδι».

 

Για τα… κλειδιά που θα κρίνουν το παιχνίδι:

 

«Η Χάιντουκ είναι μια δυνατή ομάδα, την έχουμε αναλύσει. Είναι μια ομάδα σε καλή κατάσταση, όμως και εμείς είμαστε σε καλή κατάσταση. Θα πάμε με αυτοπεποίθηση στην Κροατία να «χτυπήσουμε» το παιχνίδι».

Elabet
ΕΤΙΚΕΤΕΣ:
Κοινοποίησε αυτό το άρθρο