ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
Βιερίνια:«Δεν περιγράφεται η αγάπη του κόσμου!»
Ο Αντελίνο Βιεϊρίνια μετά το τέλος του αγώνα με την Λαμία στο γήπεδο της Τούμπας μίλησε στην κάμερα του ΠΑΟΚ TV για την επιστροφή του στην αγωνιστική δράση με την φανέλα του “δικεφάλου του βορρά”
Αναλυτικά όσα είπε:
Για την επιστροφή του: «Είναι έξι μήνες, είναι ένας δύσκολος τραυματισμός, μέσα στην ατυχία μου ήμουν τυχερός γιατί ήξερα αυτόν τον τραυματισμό και μπορούσα πιο εύκολα να δουλέψω. Εγώ γύρισα πριν τους έξι μήνες. Είμαι χαρούμενος που γύρισα. Έχω καιρό να δουλέψω, έκανα το πρώτο βήμα και πρέπει να συνεχίσω την ίδια πορεία.
Για την αποθέωση των οπαδών του ΠΑΟΚ: «Δεν περιγράφεται αυτό που έγινε στην φιέστα, δεν περιγράφεται αυτό που έγινε σήμερα, δεν περιγράφεται η αγάπη του κόσμου. Είναι μια αγάπη που προσπαθείς να την δώσεις πίσω στον αγωνιστικό χώρο. Μου αρέσει να κερδίζω. Μπορούμε να πούμε ότι με αυτό το σύστημα, βγάζουμε περισσότερες φάσεις».
Για τον Αμπέλ Φερέιρα: «Ήρθε ένας καινούργιος προπονητής και πρέπει να μάθεις αμέσως το προηγούμενο σύστημα. Είχαμε δεθεί με τον προηγούμενο προπονητή και έπρεπε να αλλάξουν ξαφνικά όλα αυτά. Πλέον στο ποδόσφαιρο οι προπονήσεις δεν αλλάζουν πολύ, αλλά φέτος βλέπουμε το αντίθετο από αυτά που βλέπαμε πέρσι, αλλά πιστεύω ότι σιγά, σιγά θα χτίσουμε μια πολύ ωραία ομάδα».
Για τα play off: «Έχουμε τα play off και όλη θα έχουν την ευκαιρία τους. Έχουμε μια καλή ομάδα, με καλούς παίκτες. Δεν θα είναι πρόβλημα για εμένα μετά από τόσα χρόνια στο ποδόσφαιρο να παίξω ως εξτρεμ. Στην αρχή με τον Σάντος ήμουν εγωιστής, αν κερδίζει η ομάδα δεν έχουν νόημα αυτά. Πλέον στο ποδόσφαιρο υπάρχουν 1-2 παίκτες που κάνουν την διαφορά, όλοι οι υπόλοιποι πρέπει να δουλέψουν για την ομάδα»
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
Με επιτυχία ο καθαρισμός του γονάτου του Μιχαηλίδη
Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε ο αρθροσκοπικός καθαρισμός στο γόνατο του Γιάννη Μιχαηλίδη, ο οποίος θα απουσιάσει από τις υποχρεώσεις του ΠΑΟΚ για το προσεχές διάστημα.
Ο τραυματισμός του Έλληνα στόπερ προσθέτει έναν ακόμη «πονοκέφαλο» στον Ραζβάν Λουτσέσκου.
Ο Μιχαηλίδης ξεκινά πλέον την αποθεραπεία του, ενώ η ΠΑΕ ΠΑΟΚ του ευχήθηκε γρήγορη επιστροφή στα γήπεδα.
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
Άρης: Έρχεται στην Τούμπα δίχως να ανακοινώσει αποστολή
Ο Άρης ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, χωρίς όμως να ανακοινωθεί αποστολή, όπως συνηθίζει πλέον ο Μανόλο Χιμένεθ στα πρόσφατα παιχνίδια πρωταθλήματος και Κυπέλλου. Ο Ισπανός τεχνικός δεν υπολογίζει στους Δώνη, Καντεβέρε και Σούντμπεργκ, οι οποίοι συνέχισαν ατομικό πρόγραμμα λόγω τραυματισμών.
Η τελευταία προπόνηση στο Δασυγένειο περιλάμβανε ενεργοποίηση, τακτική και τελειώματα, με τους διαθέσιμους ποδοσφαιριστές να ολοκληρώνουν τις δοκιμές ενόψει του αυριανού αγώνα (07/12, 19:30), στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League. Η αποστολή θα διανυκτερεύσει σε ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης.
-
Απόψεις28-11-2025, 12:41Ο ΠΑΟΚ μετέτρεψε το ματς της Βουλγαρίας σε «τελικό»
-
PAOKDAY FOOTBALL ANALYSIS02-12-2025, 13:48Ανάλυση Γιακουμάκη: Ο φορ που κυριάρχησε στην περιοχή πριν καν σκοράρει
-
Απόψεις28-11-2025, 12:36Η “Χ”άμενη ευκαιρία και ο κόμβος της Λειβαδειάς
-
PAOKDAY TV01-12-2025, 16:16Παπαντωνίου: “Θα σταθώ στο απίστευτο σπριντ του Τάισον, βγήκαν οι αλλαγές του Λουτσέσκου” (vid)
-
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ01-12-2025, 16:37Στο στόχαστρο της Άντερλεχτ ο Τσιφτσής (pic)
-
PAOKDAY TV28-11-2025, 15:54Παπαντωνίου: “Έχασε μια μεγάλη ευκαιρία να μπει σε τροχιά οχτάδας, έλειψε ο Κωσταντέλιας” (vid)
-
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ01-12-2025, 13:40Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ «προστάτεψε» τον έξαλλο Λουτσέσκου
-
ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ02-12-2025, 23:12Τρομερή εμφάνιση και πρόκριση στον ημιτελικό
