O Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος παραχώρησε συνέντευξη στο sport24 και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο πέρασμα του από τον ΠΑΟΚ, αλλά και την πρόταση που είχε να επιστρέψει ξανά στην Τούμπα το 2018.
Αναλυτικά τα όσα είπε:
Για την σχέση του με τον ΠΑΟΚ: “Μπορεί το 2006 κάποιοι να θίχτηκαν με κάποια γεγονότα που συνέβησαν, αλλά τελικά η ομάδα βγήκε κερδισμένη από εμένα. Όπως και να έχει, οι αναμνήσεις μου είναι ξεχωριστές κι από την περίοδο στον ΠΑΟΚ. Εκεί ένιωσα πώς είναι να είσαι άνδρας, να αγωνίζεσαι στην Α’ Εθνική και να παίζεις σε μεγάλη ομάδα. Εκεί πήρα τα πρώτα ερεθίσματα αγάπης από τον κόσμο και συνειδητοποίησα πόσο όμορφο πράγμα είναι να είσαι ποδοσφαιριστής”.
Για την επαφή να επιστρέψει στην Τούμπα το 2018: “Κοιτάζοντας, λοιπόν, πίσω έχω πολύ θετικά συναισθήματα τόσο για την πόλη μου, τη Θεσσαλονίκη όσο και για τον ΠΑΟΚ. Πήγα, μάλιστα, πρόσφατα στη Θεσσαλονίκη μετά από πολύ καιρό και πέρασα καταπληκτικά.Είδα τους φίλους μου, την οικογένειά μου και ένιωσα πως ήταν η καλύτερη στιγμή και η καλύτερη φορά απ’ όλες Όλα αυτά τα χρόνια, όπως και με την περίπτωση του Παναθηναϊκού, υπήρξαν συζητήσεις για να επιστρέψω στον ΠΑΟΚ.Αλλά παλαιότερα υπήρχε ο φόβος των αντιδράσεων από την πλευρά του κόσμου. Η τελευταία φορά που υπήρξε επαφή ήταν το 2018, όταν με πλησίασε ένας άνθρωπος, ο οποίος υποστήριξε πως δρούσε για λογαριασμό του ΠΑΟΚ και του Ιβάν Σαββίδη. Δεν ξέρω αν ήταν αλήθεια, αλλά ήταν λογικό να υπάρξουν μνηστήρες με βάση τη σεζόν που είχα κάνει τότε. Παρ’ όλα αυτά, όταν με πλησίασε ο συγκεκριμένος άνθρωπος, είχα κλείσει ήδη στον Ολυμπιακό”.


