ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
Πέρασε από την Τρίπολη η Κ19
Τη διαφορά στους δυο πόντους από τον πρωτοπόρο Παναθηναϊκό (16-14 β.), μείωσαν οι πρωταθλητές του Πάμπλο Γκαρσία που πέρασαν από την Τρίπολη κερδίζοντας την αντίστοιχη ομάδα του Αστέρα με 2-1 για την 6η αγωνιστική του πρωταθλήματος Κ.19 της Super League.
Κορυφαίος ο Πανίδης, που με δυο τέρματα έδωσε τη νίκη στην ομάδα του Πάμπλο Γκαρσία.
Thessports.gr
Το σκορ άνοιξαν οι παίκτες του ΠΑΟΚ, στο 11ο λεπτό με τον Πανίδη, έξι λεπτά μετά στο 17′ οι γηπεδούχοι έχασαν πέναλτι με τον Τζίμα. Οι δυο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια, με το σκορ στο 1-0 για τον ΠΑΟΚ.
Στο δεύτερο μέρος και πιο συγκεκριμένα στο 65′ πάλι με σκόρερ τον Πανίδη ο Δικέφαλος, έφερε το σκορ στο υπέρ του 2-0 αποκτώντας ισχυρό προβάδισμα νίκης.
Στο 80′ οι γηπεδούχοι μείωσαν σε 2-1 με τον Μούγιο, σκορ όμως που δεν άλλαξε μέχρι τη λήξη της αναμέτρησης η οποία βρήκε τον ΠΑΟΚ νικητή με 2-1.
Να σημειωθεί ότι οι Τανουσάι και Ζορμπάς, στις καθυστερήσεις άφησαν την ομάδα του Αστέρα Τρίπολης με εννιά παίκτες.
Η σύνθεση του ΠΑΟΚ: Ταλιχμανίδης, Παναγιώτου, Γιαξής, Τάχατος, Καλουτσικίδης, Τσιγγάρας , Σαλαμούρας, Θεοδωρίδης, Γαϊτανίδης (66’ Πουρναράς), Τζόλης (76’ Τσοπούρογλου), Πανίδης (86’ Κούτσιας)
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
Με επιτυχία ο καθαρισμός του γονάτου του Μιχαηλίδη
Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε ο αρθροσκοπικός καθαρισμός στο γόνατο του Γιάννη Μιχαηλίδη, ο οποίος θα απουσιάσει από τις υποχρεώσεις του ΠΑΟΚ για το προσεχές διάστημα.
Ο τραυματισμός του Έλληνα στόπερ προσθέτει έναν ακόμη «πονοκέφαλο» στον Ραζβάν Λουτσέσκου.
Ο Μιχαηλίδης ξεκινά πλέον την αποθεραπεία του, ενώ η ΠΑΕ ΠΑΟΚ του ευχήθηκε γρήγορη επιστροφή στα γήπεδα.
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
Άρης: Έρχεται στην Τούμπα δίχως να ανακοινώσει αποστολή
Ο Άρης ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, χωρίς όμως να ανακοινωθεί αποστολή, όπως συνηθίζει πλέον ο Μανόλο Χιμένεθ στα πρόσφατα παιχνίδια πρωταθλήματος και Κυπέλλου. Ο Ισπανός τεχνικός δεν υπολογίζει στους Δώνη, Καντεβέρε και Σούντμπεργκ, οι οποίοι συνέχισαν ατομικό πρόγραμμα λόγω τραυματισμών.
Η τελευταία προπόνηση στο Δασυγένειο περιλάμβανε ενεργοποίηση, τακτική και τελειώματα, με τους διαθέσιμους ποδοσφαιριστές να ολοκληρώνουν τις δοκιμές ενόψει του αυριανού αγώνα (07/12, 19:30), στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League. Η αποστολή θα διανυκτερεύσει σε ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης.
-
Απόψεις28-11-2025, 12:41Ο ΠΑΟΚ μετέτρεψε το ματς της Βουλγαρίας σε «τελικό»
-
PAOKDAY FOOTBALL ANALYSIS02-12-2025, 13:48Ανάλυση Γιακουμάκη: Ο φορ που κυριάρχησε στην περιοχή πριν καν σκοράρει
-
Απόψεις28-11-2025, 12:36Η “Χ”άμενη ευκαιρία και ο κόμβος της Λειβαδειάς
-
PAOKDAY TV01-12-2025, 16:16Παπαντωνίου: “Θα σταθώ στο απίστευτο σπριντ του Τάισον, βγήκαν οι αλλαγές του Λουτσέσκου” (vid)
-
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ01-12-2025, 16:37Στο στόχαστρο της Άντερλεχτ ο Τσιφτσής (pic)
-
PAOKDAY TV28-11-2025, 15:54Παπαντωνίου: “Έχασε μια μεγάλη ευκαιρία να μπει σε τροχιά οχτάδας, έλειψε ο Κωσταντέλιας” (vid)
-
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ01-12-2025, 13:40Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ «προστάτεψε» τον έξαλλο Λουτσέσκου
-
ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ02-12-2025, 23:12Τρομερή εμφάνιση και πρόκριση στον ημιτελικό
