Ακολουθήστε μας

ΜΠΑΣΚΕΤ

Φλεβαράκης: «Το παιχνίδι κύλησε όπως το σχεδιάσαμε»

Ο Κώστας Φλεβαράκης μίλησε μετά το τέλος του αγώνα με τη Λάρισα για την 2η αγωνιστική της Basket League για το συναισθηματικό φορτίο της σημερινής μέρας, αλλά και για τον τρόπο που εξελίχθηκε το παιχνίδι.

Αναλυτικά:

«Το συναισθηματικό φορτίο σήμερα που υπήρχε ήταν ξεκάθαρο. Πάντα επηρεάζει ανθρώπους της ομάδας αυτή η μέρα. Σίγουρα τα παιδιά ήθελαν πολύ σήμερα να κερδίσουν και για τους φιλάθλους που έφυγαν στα Τέμπη. Το παιχνίδι κύλησε όπως το σχεδιάσαμε. Δώσαμε έμφαση στην άμυνα και θέλαμε να ελέγξουμε τα ριμπάουντ. Είχαμε 19 ασίστ και λίγα λάθη και θεωρώ πρέπει να είμαστε πολύ ευχαριστημένοι. Θεωρώ ότι ο αντίπαλος είναι καλύτερος από αυτό που έδειξε. Πρέπει να αρχίσουμε να σκεφτόμαστε τα επόμενα παιχνίδια, δεν έχουμε χρόνο να στεκόμαστε σε αυτό. Εύχομαι καλή επιτυχία στη Λάρισα. Θεωρώ ότι είναι σημαντικό για το ελληνικό μπάσκετ να έχει αυτή  η πόλη μια ομάδα σε αυτή την κατηγορία».

Για την αντίδραση της ομάδας μετά την ήττα από τον Άρη:
«Όπως γίνεται συνήθως τις πρώτες ημέρες υπήρχε θυμός και απογοήτευση, μετά όμως επικεντρώνεσαι στον επόμενο αντίπαλο. Κάθε μέρα είναι ένα καινούριο μάθημα και τις νίκες ή τις ήττες πρέπει να ξέρεις να τις διαχειρίζεται. Αρχίζει και το Basketball Champions League σε 10 μέρες, θα έχουμε και περισσότερα παιχνίδια και ταξίδια. Θεωρώ ότι στο δεύτερο ημίχρονο, η άμυνά μας έφυγε από τον βασικό της στόχο, και δεν ήμασταν  συγκεντρωμένοι για 40 λεπτά. Στην επίθεση υπήρχε ένα κομμάτι που παίζαμε πολύ ελεύθερο μπάσκετ. Γενικά, όμως, πρέπει να μάθουμε πότε να πατάμε φρένο και γκάζι γιατί θα έρθουν και παιχνίδια πολύ πιο κλειστά. Έχει δίκιο ο Βασίλης Φραγκιάς ότι με τους ξένους που έρχονται στο πρωτάθλημά μας, πολλά παιχνίδια είναι σαν να παίζουμε στη G-League. Όταν, όμως, έχεις στόχους πρέπει να μάθεις να προσαρμόζεσαι».

Για την προσαρμογή κάποιων νέων παικτών:
«Αν κοιτάμε τους αριθμούς σαν νούμερα δεν είναι καθόλου άσχημα αλλά κάποιοι έδωσαν έμφαση σε ένα χαμένο κάρφωμα του Knowles ή σε ένα λάθος του Egekeze. Τα παιδιά όμως βοηθούν. Κάποιοι έχουν το ρόλο του πρωταγωνιστή και κάποιοι του χαμάλη, αλλά όλοι είναι σημαντικοί».

paokbc.gr

ΜΠΑΣΚΕΤ

Δουλεύοντας από την οροφή του PAOK Sports Arena (pics)

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ:

Η νέα οπτική προσέγγιση του ΠΑΟΚ ξεκίνησε στο παιχνίδι με τον Κολοσσό, όταν η ομάδα αξιοποίησε τον φωτογράφο της στις τεχνικές γέφυρες στην οροφή του PAOK Sports Arena, ανοίγοντας τον δρόμο για εντυπωσιακές πανοραμικές λήψεις από μεγάλο ύψος.

Οι λήψεις που προέκυψαν δημοσιεύτηκαν στα social media της  “ασπρόμαυρης” ΚΑΕ και κέρδισαν αμέσως τις εντυπώσεις.

Δείτε τον φωτογράφο της ΚΑΕ ΠΑΟΚ στην οροφή του γηπέδου:

Δείτε μερικές απο τις εντυπωσιακές φωτογραφίες που δημοσίευσε η ΚΑΕ ΠΑΟΚ: 

Περισσότερα

ΜΠΑΣΚΕΤ

Καράσκο: «Μας στοίχισε η δεύτερη περίοδος»

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ:

Ο Χαβιέ Καράσκο στάθηκε στη σημασία της δεύτερης περιόδου ως καθοριστικού σημείου της αναμέτρησης κόντρα στον ΠΑΟΚ, επισημαίνοντας ότι εκεί η ομάδα του έχτισε τη διαφορά που έκρινε το ματς (82-70).

Παράλληλα, αναφέρθηκε στους τραυματισμούς των Χρυσικόπουλου και Τέιλορ, εκφράζοντας την ανησυχία του για την κατάστασή τους και υπογραμμίζοντας ότι η ομάδα θα περιμένει τα αποτελέσματα των ιατρικών εξετάσεων.

 

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Κάνοντας ένα σχόλιο για τον αγώνα: «Αρχίσαμε καλά στο παιχνίδι, αλλά μετά δυσκολευτήκαμε και δεχθήκαμε 27 πόντους στη δεύτερη περίοδο. Παρά το κακό ποσοστό στο τρίποντο η ομάδα ήταν ανταγωνιστική ως το τέλος. Το κύριο στοιχείο που μας επηρέασε ήταν το αμυντικό ριμπάουντ.

Για τον τραυματισμό των Χρυσικόπουλου και Τέιλορ: «Τραυματίστηκε ο Τέιλορ στο 3ο λεπτό, έχει κάποιο πρόβλημα στο πόδι, θα δούμε. Ο Χρυσικόπουλος είχε πόνους στη μέση και για αυτό έμεινε εκτός».

Περισσότερα

Διαβάστε Ακόμη