Mε δύο απουσίες στο ντέρμπι των “Δικεφάλων”

PAOKDAY
Ανάγνωση 2'

Για την 5η αγωνιστική της Β’ Φάσης της Handball Premier, ο ΠΑΟΚ υποδέχεται το Σάββατο 26 Φεβρουαρίου και ώρα 12:30, στο «Σπίτι του Χάντμπολ», την ΑΕΚ.

Η ατυχία «χτύπησε» και πάλι το τμήμα χάντμπολ ανδρών του ΠΑΟΚ, καθώς μετά τον σοβαρό τραυματισμό του Λευτέρη Σεϊρεκίδη στο παιχνίδι κόντρα στην CS Minaur Baia Mare, ήρθε να προστεθεί αυτός του Λούκα Στογιάνοβιτς στο παιχνίδι πρωταθλήματος κόντρα στον ΟΣΦΠ.

Πλέον, οι «Μάγκες» καλούνται να ανασυνταχθούν και προσαρμοστούν στις νέες συνθήκες στα κρίσιμα παιχνίδια που ακολουθούν σε πρωτάθλημα αλλά και κύπελλο.

Απέναντι τους, η ΑΕΚ, επιστρέφει σε αγωνιστικές υποχρεώσεις όσον αφορά το πρωτάθλημα, ύστερα από τους δύο Ευρωπαϊκούς αγώνες που έδωσε κόντρα σε Κάρμπονεξ και Νιμ.

Η αναμέτρηση θα μεταδοθεί μέσω της ΕΡΤ3 HD.

Για το παιχνίδι κόντρα στην ΑΕΚ, ο προπονητής της ομάδας, Παναγιώτης Γούσιος, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Αρχικά θέλω να ευχηθώ περαστικά στον Λούκα Στογιάνοβιτς. Να έχει ταχεία ανάρρωση και να επιστρέψει δυνατός. Δυστυχώς, ενώ όλη την χρονιά δεν είχαμε προβλήματα τραυματισμών, ήρθαν τώρα δύο σημαντικοί τραυματισμοί στην κρισιμότερη περίοδο, και χωρίς την δυνατότητα αντικατάστασης των παικτών με μεταγραφές. Θα πρέπει να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι με ελάχιστα λάθη στο παιχνίδι, και να καταφέρουν να ανταποκριθούν οι παίκτες σε νέους ρόλους». 

acpaok.gr

Elabet
Κοινοποίησε αυτό το άρθρο