Στην έκτακτη γενική συνέλευση των μετόχων της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ο Δημήτρης Πανοζάχος ενημέρωσε του μετόχους για την οικονομική κατάσταση της ομάδας, τονίζοντας πως τα έσοδα είναι αυξημένα.
Αναλυτικά τα όσα ειπε:
Η αξία της μετοχής, αυξήθηκε και κοστίζει 6 λεπτά, ενώ στο ξεκίνημα της παρουσίας του Ιβάν Σαββίδη στον ΠΑΟΚ, ήταν μηδενική. Σήμερα, τα κεφάλαια της εταιρίας, έχουν αξία 24.7 εκατ. ευρώ. Πρόκειται για κάτι πολύ σημαντικό, που δείχνει ότι η εταιρία δεν έχει τόσο μεγάλες ανάγκες.
Τα έσοδα της χρήσης είναι αυξημένα και φτάνουν τα 38.94 εκατ. κι όλα μαζί συνολικά, τα 52 εκατ. Το ποδοσφαιρικό τμήμα αξίζει 45.2 εκατ., ενώ οι ζημιές είναι στα 3.76 εκατ., που αποτελεί ένα από τα μικρότερα ποσά των τελευταίων ετών, λόγω της αύξησης των εσόδων”


