Με βίντεο για την ανάλυση του αντιπάλου και προπόνηση τακτικής, συνεχίστηκε το χθεσινό (1/12) πρόγραμμα προετοιμασίας του ΠΑΟΚ mateco, ενόψει του αγώνα με τον Απόλλων Oscar, που θα διεξαχθεί το Σάββατο 4 Δεκεμβρίου 2021 (17:00) στην Πάτρα.
Ο Marvin Jones συμμετείχε σε ένα μέρος της προπόνησης, στο πλαίσιο της σταδιακής ενσωμάτωσής του στο πρόγραμμα της ομάδας.
Ο Malcolm Griffin ακολούθησε Θεραπευτικό πρόγραμμα, ενώ ο Josh Carter αύριο το πρωί θα υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση αποκατάστασης του προβλήματος που αντιμετωπίζει.
Η σημερινή προπόνηση της ομάδας πραγματοποιήθηκε στο κλειστό γυμναστήριο της Αμερικάνικης Γεωργικής Σχολής Θεσσαλονίκης, τη διεύθυνση της οποίας ευχαριστούμε για τη φιλοξενία.
paokbc.gr


