O μάνατζερ του Στέφαν Σβάμπ, Τάσος Μαραγκοζίδης μίλησε στο Μetropolis 95,5 για την ανανέωση του συμβολαίου του του Αυστριακού με τον ΠΑΟΚ.
Αναλυτικά τα όσα είπε:
Για το τι είπε κατά τον πανηγυρισμό του ο Σβαμπ:
«Κάνει θετική παρακίνηση στον εαυτό του. Το κάνει και στο σπίτι του μπροστά στον καθρέφτη. Είναι ένας από τους ποδοσφαιριστές που κάνει τα περισσότερα χιλιόμετρα μέσα στον αγώνα. Κάνει από 11 έως 13 χιλιόμετρα. Ο Στέφαν προσέχει πολύ τον εαυτό του, είναι φουλ επαγγελματίας. Επειδή θέλει να κουράσει τον αντίπαλο ο ΠΑΟΚ με το σύστημα που παίζει, θέλει λίγο χρόνο και ο Σβαμπ έχει μάθει αλλιώς στην Αυστρία. Όταν παίζει με τον Κούρτιτς μοιράζονται διαφορετικά οι ρόλοι τους».
Για το θέμα της ανανέωσης του συμβολαίου του με τον ΠΑΟΚ:
«Δεν μπορώ να πω λεπτομέρειες για το συμβόλαιο του Σβαμπ. Από τον Στέφαν υπάρχει διάθεση να μείνει. Σίγουρα και ο ΠΑΟΚ έχει διάθεση, αφού ο προπονητής τον εμπιστεύεται».


