Παπασταθόπουλος: «Κλειδί του αγώνα το καλό μας πρώτο μέρος»

PAOKDAY
Ανάγνωση 1'

O κεντρικός αμυντικός του Ολυμπιακού, Σωκράτης Παπασταθόπουλος στις δηλώσεις του στην κάμερα της ΝΟVA στάθηκε στο πως εμφανίστηκε  η ομάδα του στον αγωνιστικό χώρο και το ότι τη διαφορά στο ντέρμπι την έκανε το πρώτο μέρος.

Aναλυτικά τα όσα είπε:

«Ήταν πολύ σημαντική η νίκη μας. Έπρεπε να εμφανιστούμε πιο έτοιμοι και καλύτεροι. Στα ντέρμπι κοιτάμε μόνο τη νίκη και πιστεύω πως αυτό κάναμε. Κλειδί του αγώνα ηταν το καλό μας πρώτο μέρος. Πιστεύω πως κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει τη νίκη μας και την παρουσία μας συνολικά. Μας βγήκε η κούραση στο δεύτερο μέρος, αλλά τέλος καλό, όλα καλά!

Μου στοίχισε η αποχή μου όταν ήρθα στον Ολυμπιακό. Φέτος όλα πήγαν καλά και τώρα θεωρώ πως βρίσκομαι σε ένα καλό επίπεδο, αλλά όχι ακόμη σε αυτό που θέλω εγώ. Θέλω να βελτιώσω την άμυνα του Ολυμπιακού. Όταν ο αντίπαλος προπονητής παραδέχεται πως αξίζαμε τη νίκη είναι πολύ σημαντικό. Έχουμε δακρύ δρόμο ακόμη για την κατάκτηση του πρωταθλήματος».

Elabet
ΕΤΙΚΕΤΕΣ:
Κοινοποίησε αυτό το άρθρο