Mασούρας: “Τα ντέρμπι στην Ελλάδα περιέχουν πάθος, δύναμη, τακτική”

PAOKDAY
Ανάγνωση 1'

O παίκτης του Ολυμπιακού, Γιώργος Μασούρας στις δηλώσεις του στην κάμερα της NOVA τόνισε πως το ντέρμπι των δύο ομάδων θα κριθεί σε πολλά σημεία του παιχνιδιού.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Το πώς θα διαχειριστεί ο Ολυμπιακός το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ μετά την ευρωπαϊκή ήττα: «Είναι ένα ντέρμπι. Τα ντέρμπι στην Ελλάδα περιέχουν πάθος, δύναμη, τακτική. Δεν θα έχει καμία σχέση με το παιχνίδι της Πέμπτης, είναι κάτι διαφορετικό. Επικεντρωνόμαστε σε αυτό το παιχνίδι και θέλουμε στο τέλος να πάρουμε τους τρεις πόντους».

Τη ψυχολογία της ομάδας: «Είμαστε στην πρώτη θέση, αυτό τα λέει όλα. Εκεί θέλουμε να παραμείνουμε μέχρι τέλος, δεν υπάρχει κάτι άλλο παρά μόνο η νίκη κόντρα στον ΠΑΟΚ και να συνεχίσουμε την πορεία μας στο πρωτάθλημα όπως μόνο εμείς ξέρουμε».

Το εάν το πάθος είναι το κύριο συστατικό για το ντέρμπι: «Θεωρώ ότι πρέπει να βάλουμε την ποιότητα που έχουμε σαν ομάδα και όλα αυτά τα στοιχεία που έχουν τα ελληνικά ντέρμπι, αλλά πιστεύω ότι θα κριθεί σε πολλά σημεία το παιχνίδι».

Elabet
ΕΤΙΚΕΤΕΣ:
Κοινοποίησε αυτό το άρθρο