Η παραίτηση του Χρήστου Καραμπέρη από το διοικητικό συμβούλιο της ΚΑΕ ΠΑΟΚ προκάλεσε αίσθηση και ανησυχία στις τάξεις των φίλων του δικεφάλου καθώς η ανακοίνωση ανέφερε πώς συντρέχουν λόγοι υγείας.
Η πραγματικότητα είναι διαφορετική από αυτήν που ανέφερε η ΚΑΕ ΠΑΟΚ στην ανακοίνωσή της.
Οι λόγοι έχουν να κάνουν με τον τρόπο λειτουργίας του τμήματος και τον τρόπο που λαμβάνονται οι αποφάσεις.
Συγκεκριμένα το θέμα που τελικά τον οδήγησε στην παραίτηση, αφορούσε στην υπογραφή εγγράφου με το οποίο η ΚΑΕ αναγνώρισε τις οφειλές προς τον Τέλη Ζουρνατσίδη.
Εδώ αξίζει να σημειωθεί πως το πρόβλημα δεν ήταν αυτή καθ’ εαυτή η αναγνώριση της οφειλής αφού πρόκειται για δεδουλευμένα του συγκεκριμένου στελέχους της ομάδας, αλλά με το γεγονός ότι το συγκεκριμένο θέμα δεν πέρασε από έγκριση από το διοικητικό συμβούλιο και τελικά υπογράφηκε το σχετικό έγγραφο από τον πρόεδρο της ΚΑΕ.


