Όπως φαίνεται το όνομα του Γκάρι Ροντρίγκες επανέρχεται στο ρεπορτάζ του ΠΑΟΚ με τον δικέφαλο να παρακολουθεί με ενδιαφέρον τις εξελίξεις στην υπόθεση του ποδοσφαιριστή.
Μετά την πώληση του Χρήστου Τζόλη ο γνώριμος με τον ΠΑΟΚ Γκάρι Ροντρίγκες μπορεί να αποτελέσει την ιδανική προσθήκη για τα άκρα της επίθεσης του Δικεφάλου.
Στην υπόθεσή του όμως υπάρχουν ορισμένες δυσκολίες.
Αρχικά ο ποδοσφαιριστής έχει ακόμα συμβόλαιο με την Αλ Ιτιχάντ, ως το 2023 με ετήσιες απολαβές που αγγίζουν τα τέσσερα εκατ. ευρώ. Ωστόσο είναι γνωστό οτι ο παίκτης θέλει να γυρίσει στην Ευρώπη, αλλά οι πολλοί ατζέντηδες που είναι μπλεγμένοι στην ιστορία δεν είναι απλό να παραμερίσουν την προμήθεια που έχουν να λάβουν.
Ο Ροντρίγκες είναι διατεθειμένος να ρίξει τις αποδοχές του μέχρι ένα σημείο. Απο κει και πέρα τόσο η Αλ Ιτιχάντ όσο και ο παίκτης επιθυμούν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους.
Ενδεχομένως ο δανεισμός με υποχρεωτική οψιόν αγοράς, όπως έγινε και με τη Φενέρ παλαιότερα, να είναι ο μόνος δρόμος.
Στον ΠΑΟΚ παρακολουθούν τις εξελίξεις και θα περιμένουν να δουν την πορεία της υπόθεσης του


