Έτσι θα πάρει το μπόνους από τη Νόριτς ο ΠΑΟΚ

PAOKDAY
Ανάγνωση 1'

Όπως είναι ήδη γνωστό, η συμφωνία της μεταγραφής του Χρήστου Τζόλη στη Νόριτς αναφέρει ότι ο ΠΑΟΚ θα λάβει 11+2 εκατομμύρια από τον αγγλικό σύλλογο.

Oι όροι της συμφωνίας αφορούν τρεις άξονες:

– Από τη Νόριτς θα δοθούν 200.000 ευρώ για κάθε 45λεπτη συμμετοχή μέχρι και το 1 εκατ.. Δηλαδή αν κάνει έστω και πέντε 45λεπτες συμμετοχές, έχει εξασφαλιστεί το 1 εκ. ευρώ.

– Από τη Νόριτς θα δοθούν ακόμη 500.000 ευρώ αν ο Τζόλης παίξει το 30% των λεπτών και η ομάδα παραμείνει στην κατηγορία.

– Από τη Νόριτς θα δοθούν 500.000 ευρώ αν ο παίκτης παίξει το 30% των λεπτών και η Νόριτς παραμείνει στην κατηγορία και τη μεθεπόμενη σεζόν.

Ο Τζόλης πέρασε με επιτυχία τις ιατρικές εξετάσεις χθες και σήμερα αναμένεται να ανακοινωθεί κι επίσημα από το σύλλογο και να πραγματοποιήσει την πρώτη του προπόνηση.

metrosport.gr

Elabet
ΕΤΙΚΕΤΕΣ:
Κοινοποίησε αυτό το άρθρο