Μετά τον Αντριέν Σίλβα και ο Γιάσμιν Κούρτιτς στην μεταγραφική λίστα

PAOKDAY
Ανάγνωση 1'

O ΠΑΟΚ  έχει σε πρώτο πλάνο την απόκτηση παίκτη που αγωνίζεται στην μεσαία γραμμή και όπως προκύπτει ο Αντριέν Σίλβα και ο Γιάσμιν Κούρτιτς είναι οι δύο ποδοσφαιριστές που ξεχωρίζουν την δεδομένη χρονική στιγμή.

Το PAOKDAY στις 10/07 σας είχε ενημερώσει σχετικά με την περίπτωση του Αντριέν Σίλβα  που ανήκει στη Σαμπντόρια και σας είχε τονίσει πως η περίπτωσή του είναι πολύ δύσκολη, πέρα από ενδιαφέρουσα, καθώς ποδοσφαιριστής δεσμεύεται με συμβόλαιο για άλλον έναν χρόνο.

Ταυτόχρονα σας είχαμε σημειώσει πως στην λίστα βρίσκονται άλλοι δύο ποδοσφαιριστές που οι άνθρωποι του “Δικεφάλου” φροντίζουν να έχουν επαφή. Ο ένας εκ των δύο είναι ο Γιάσμιν Κούρτιτς που ανήκει στην Πάρμα και πληροφορίες που έρχονται από την Ιταλία αναφέρουν ότι οι διαπραγματεύσεις μεταξύ των δύο ομάδων είναι προχωρημένες.

Σε αυτό το σημείο αξίζει να σημειωθεί πως ο Ιταλικός σύλλογος μετά τον υποβιβασμό του στην Seria B θέλει να απαλλαγεί από το συμβόλαιο του, καθώς αγγίζει το  1,2 εκατ. ευρώ ετησίως με διάρκεια ως το καλοκαίρι του 2023.

Τέλος αξίζει να σημειωθεί πως και οι δύο ποδοσφαιριστές είναι εντός των προδιαγραφών που έχει ζητήσει ο Ραζβάν Λουτσέσκου όμως αποτελούν πολύ δύσκολες περιπτώσεις.

Elabet
ΕΤΙΚΕΤΕΣ:
Κοινοποίησε αυτό το άρθρο