Ο Χάρης Τσιγγάρας μίλησε στην κάμερα της NOVA με αφορμή το ντέρμπι ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό. Στάθηκε στη δουλειά του Γκαρσία τόσο με τα νέα παιδιά όσο και με την υπόλοιπη ομάδα ενώ αναφέρθηκε και στον επερχόμενο τελικό κυπέλλου.
Όπως είπε αναλυτικά:
Για το ενδεχόμενο να πάρει ακόμη και θέση βασικού: «Είμαι έτοιμος, πάντα δίνω το 100%».
Για την ενεργοποίηση του Λύρατζη: «Είναι πολύ καλό για μας. Είναι πολύ σημαντικό που έχουμε έναν άνθρωπο που μας εμπιστεύεται. Προσπαθούμε να τον δικαιώσουμε σε κάθε ευκαιρία, βελτιωνόμαστε κι αυτό θα συνεχίσουμε να κάνουμε».
Για την αλλαγή «προσώπου» της ομάδας: «Δεν άλλαξαν πολλά, σίγουρα ο σχηματισμός. Το πιστεύαμε, γίναμε πιο τυχεροί και βγαίνει η δουλειά που κάναμε τόσο καιρό».
Για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό και πως το περιμένει: «Είναι κάτι μεμονωμένο, εντελώς διαφορετικό, καμία σχέση με τον τελικό. Θέλουμε να πάμε να κερδίσουμε».


