Περέιρα: «Θα ήθελα να μοιάσω στον Γιαννούλη»

PAOKDAY
Ανάγνωση 1'

O νεαρός μπακ του ΠΑΟΚ, Νίλσεν Περέιρα μίλησε στην κάμερα του PAOK TV για το Δημήτρη Γιαννούλη αλλά και για το 90λεπτο που κατέγραψε με τη φανέλα του “Δικεφάλου”

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για το αν έχει προσαρμοστεί: «Νιώθω πιο έτοιμος από πριν. Ήταν πολύ καλό για εμένα που έπαιξα 90 λεπτά. Ελπίζω να έρθουν και περισσότερα».

Για το πως νιώθει που είναι το μόνο αριστερό μπακ στον ΠΑΟΚ: «Υπάρχουν παίκτες που μπορούν να καλύψουν και το αριστερό και το δεξί άκρο της άμυνας. Είναι πολύ ποιοτικοί παίκτες. Πρέπει να εκμεταλλευτώ τις ευκαιρίες μου και ελπίζω να παίζω εγώ».

Για το τι έχει μάθει από τον Δημήτρη Γιαννούλη: «Είναι πολύ ποιοτικός παίκτης. Έχει πολλές δεξιότητες που θα ήθελα να αποκτήσω και εγώ. Ελπίζω να προσαρμοστώ στα νέα δεδομένα, να παίξω να εξελιχθώ περισσότερο».

Elabet
ΕΤΙΚΕΤΕΣ:
Κοινοποίησε αυτό το άρθρο