Καλησπέρα καλή τύχη και καλά κέρδη!
Περίεργη μέρα στοιχηματικά ή χθεσινή γενικά στα περισσότερα πρωταθλήματα μιας και πέραν του covid-19 που ταλαιπωρεί τις ομάδες προστέθηκε και η κακοκαιρία που πλήττει σχεδόν όλη την Ευρώπη. Οι δυσκολίες συνεχίζονται για το ποδόσφαιρο και γενικότερα για τον παγκόσμιο αθλητισμό.
Η UEFA ξεκίνησε ήδη κινήσεις προσαρμογής στα νέα δεδομένα και είναι πολύ πιθανό να απομακρυνθεί το ενδεχόμενο ταυτόχρονης διεξαγωγής του επερχόμενου EURO το καλοκαίρι (πανδημίας επιτρέποντος) σε 12 χώρες. Στα δικά μας τώρα 50% για την στήλη εχθές μιας και πέρασαν δύο από τα τέσσερα σημεία.
Σήμερα θα ασχοληθούμε με μια δυάδα από την Super League που αρχίζει να έχει μεγάλο ενδιαφέρον μιας και ο Ιανουάριος είναι κομβικός μήνας για τις περισσότερες ομάδες. Επίσης υπάρχουν και τρία Bonus Bets σε Γαλλία και Πορτογαλία.


