Χατζηπαρασίδου: «Θα πάρουμε αυτό που μας αξίζει!»

PAOKDAY
Ανάγνωση 1'

Για τα παιχνίδια του Round 3 του EHF European Cup κόντρα στην Kavallieri RS2, μίλησε η αθλήτρια του τμήματος χάντμπολ γυναικών, Μαρία Χατζηπαρασίδου, στο acpaok.gr.

«Πρώτα απ’ όλα εύχομαι όλος ο κόσμος να είναι καλά, να έχει την υγεία του, και να σκέφτεται θετικά. Είναι για όλους δύσκολα αλλά θα το ξεπεράσουμε και αυτό.

Για τα δύο επερχόμενα ευρωπαϊκά παιχνίδια, όλη η ομάδα είναι πρώτα απ’ όλα ενθουσιασμένη και χαρούμενη που της δίνεται η δυνατότητα να μπορέσει να πάρει μέρος σε αυτά.

Σίγουρα η προετοιμασία μας δεν είναι η ιδανική, δηλαδή αυτή που θα ήθελε κάθε αθλητής και το προπονητικό τιμ, αλλά ο καθένας από την πλευρά του δουλεύει έτσι ώστε η ομάδα να βγάλει το μέταλλο που έχει χτίσει τα τελευταία χρόνια.

Σκέφτομαι αισιόδοξα και πιστεύω θα πάρουμε αυτό που μας αξίζει».

acpaok.gr

Elabet
ΕΤΙΚΕΤΕΣ:
Κοινοποίησε αυτό το άρθρο