ΜΠΑΣΚΕΤ
Ανακοινώθηκε ο Παπάζογλου από την ΚΑΕ ΠΑΟΚ
Ενίσχυση στο τεχνικό επιτελείο με Παπάζογλου
Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία κάνει γνωστή την ένταξη του Κώστα Παπάζογλου στο τεχνικό επιτελείο του “Δικεφάλου του Βορρά”.
Αναλυτικά η ενημέρωση:
Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει ότι ο Κώστας Παπάζογλου είναι και πάλι από σήμερα μέλος του τεχνικού επιτελείου του ΠΑΟΚ. Ο επί χρόνια άμεσος συνεργάτης του Κώστα Φλεβαράκη, επιστρέφει στην ομάδα μας μετά από 11 χρόνια.
Ο Κώστας Παπάζογλου γεννήθηκε στις 18 Μαρτίου 1984 στη Θεσσαλονίκη. Είναι πτυχιούχος του Τμήματος Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου της Θεσσαλονίκης.
Ξεκίνησε τη προπονητική του καριέρα μόλις στα 22 του χρόνια και έχει διατελέσει άμεσος συνεργάτης του Κώστα Φλεβαράκη στην Α1 κατηγορία σε Μακεδονικό, ΠΑΟΚ, ΑΕΚ, Ηλυσιακό, Τρίκαλα, Κολοσσό και στο εξωτερικό σε Εθνική Σουηδίας, Polpak, Braunschweig και Astana. Με την Astana πήρε το χάλκινο μετάλλιο κατακτώντας την 3η θέση στο FIBA Asia Champions Cup τον Οκτώβριο του 2017 στην Κίνα.
Το 2015 με απόφαση του τότε GM της ομάδας των Τρικάλων Ευθύμη Ρεντζιά αναβαθμίστηκε σε πρώτος προπονητής (μετά την απόφαση του κ.Φλεβαράκη να αποδεχτεί τη πρόταση της πολωνικής Kozalin) και σε ηλικία μόλις 31 ετών έγινε o 3ος νεότερος στην ιστορία του πρωταθλήματος. Το καλοκαίρι του 2017 έγινε ο πρώτος Ευρωπαίος προπονητής που ανέλαβε ομάδα στο φημισμένο TBT Tournament (ο νικητής του οποίου έχει χρηματικό έπαθλο 2 εκατομμυρίων δολαρίων) στην Αμερική, αφού ανέλαβε τα ηνία της ομάδας Mid American Unity.
Ο Κώστας Παπάζογλου, με την ευκαιρία της επιστροφής του στον ΠΑΟΚ και της συμμετοχής του στο τεχνικό επιτελείο της ομάδας δήλωσε: «Είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι μετά από 11 χρόνια και πάλι στην ομάδα που μεγάλωσα. Είναι προφανές ότι δεν υπάρχει χρόνος για λόγια. Ο ΠΑΟΚ είναι πάνω από όλους και από όλα. Γνωρίζουμε ότι θα είναι μια εξαιρετικά δύσκολη χρονιά και η στήριξη όλης της οικογένειας του ΠΑΟΚ είναι επιβεβλημένη για να βγει το τμήμα από την κατάσταση που βρίσκεται. Όλοι μαζί είναι σίγουρο ότι θα τα καταφέρουμε».
ΜΠΑΣΚΕΤ
Ζάρας: «Επιστρέφουμε φρέσκοι και με κίνητρο στη νέα εποχή του ΠΑΟΚ»
Ο Θοδωρής Ζάρας αναφέρθηκε στις δηλώσεις του στη νέα εποχή του Αριστοτέλη Μυστακίδη στην ΚΑΕ ΠΑΟΚ, υπογραμμίζοντας ότι υπάρχει επιπλέον κίνητρο για την ομάδα.
Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον Κολοσσό Ρόδου για την 9η αγωνιστική της GBL στο «PAOK Sports Arena» (06/12, 16:00), με στόχο να επιστρέψει στις νίκες μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό.
Αναφορικά με το αγωνιστικό κομμάτι, ο Ζάρας τόνισε πως θέλει η ομάδα να συνεχίσει στον ίδιο ρυθμό και να δείξει σταθερότητα στο παιχνίδι της.
Ενόψει της επικείμενης αναμέτρησης με την ομάδα της Ρόδου, ο αρχηγός του ΠΑΟΚ, Θοδωρής Ζάρας προχώρησε σε δηλώσεις:
«Επιστρέφουμε από τη διακοπή και μετά από μία περίοδο δύο εβδομάδων χωρίς αγωνιστικές υποχρεώσεις. Είναι ένα διάστημα που εγκυμονεί κινδύνους, αλλά εμείς νομίζω ότι το διαχειριστήκαμε σωστά, προσέξαμε και σίγουρα επιστρέφουμε πιο φρέσκοι, ξεκούραστοι και με πολλή όρεξη.
Το παιχνίδι με τον Κολοσσό είναι αρκετά επικίνδυνο, γιατί πρόκειται για μία ομάδα που παίζει απρόβλεπτα, περισσότερο με το ένστικτο στην επίθεση και αυτό είναι κάτι που μπορεί να μας περιορίζει στο scouting. Έχει παίκτες με προσωπικότητα, που μπορούν να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις ενός εκτός έδρας αγώνα. Έχοντας ολοκληρώσει ένα μεγάλο κύκλο αγώνων με θετικό πρόσημο, θέλουμε να συνεχίσουμε στον ίδιο ρυθμό και ακόμη καλύτερα.
Ένα επιπρόσθετο κίνητρο που έχουμε, είναι η νέα εποχή που υπάρχει πλέον στην ομάδα. Υπάρχει ένας νέος ιδιοκτήτης, ο κ.Μυστακίδης που από ότι έχω καταλάβει έχει πολύ μεγάλες βλέψεις για την ομάδα μας. Είμαστε εδώ για να υποστηρίξουμε από την πλευρά μας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο αυτή την προσπάθεια, για να κατακτήσουμε τους στόχους που έχει η νέα διοίκηση στη διάρκεια της φετινής σεζόν».
ΜΠΑΣΚΕΤ
Η πρώτη αλλαγή για τα εντός έδρας ματς του ΠΑΟΚ
Ο ΠΑΟΚ μπαίνει ξανά σε αγωνιστική δραστηριότητα, επιστρέφει στο PAOK Sports Arena, όπου υποδέχεται το Σάββατο (6/12, στις 16:00) τον Κολοσσό και η ΚΑΕ ΠΑΟΚ ανακοίνωσε την πρώτη αλλαγή στην ομάδα επί ιδιοκτησίας Αριστοτέλη Μυστακίδη.
Όπως ανακοίνωσε η ΚΑΕ ΠΑΟΚ δρομολογήθηκε η πρώτη αλλαγή στην ομάδα όσον αφορά τα εντός έδρας παιχνίδια της και αυτό αφορά το εξής:
«Στο πλαίσιο της αναβάθμισης της καθημερινότητας της ομάδας και της πιο εύρυθμης λειτουργίας της, η αποστολή του ΠΑΟΚ θα συναντηθεί αύριο το πρωί στο ξενοδοχείο και θα ξεκινήσει από εκεί την καθιερωμένη ρουτίνα που κάνει πάντα την ημέρα του αγώνα. Αρχής γενομένης από τον αυριανό αγώνα με τον Κολοσσό, αυτή είναι μία σημαντική διαφοροποίηση που θα ισχύει πλέον σε όλους τους εντός έδρας αγώνες της ομάδας».
-
Απόψεις28-11-2025, 12:41Ο ΠΑΟΚ μετέτρεψε το ματς της Βουλγαρίας σε «τελικό»
-
PAOKDAY FOOTBALL ANALYSIS02-12-2025, 13:48Ανάλυση Γιακουμάκη: Ο φορ που κυριάρχησε στην περιοχή πριν καν σκοράρει
-
ΜΠΑΣΚΕΤ27-11-2025, 18:40Πρόταση του Μυστακίδη στον Χατζόπουλου για το νέο ΔΣ της ΚΑΕ ΠΑΟΚ
-
Απόψεις28-11-2025, 12:36Η “Χ”άμενη ευκαιρία και ο κόμβος της Λειβαδειάς
-
PAOKDAY TV01-12-2025, 16:16Παπαντωνίου: “Θα σταθώ στο απίστευτο σπριντ του Τάισον, βγήκαν οι αλλαγές του Λουτσέσκου” (vid)
-
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ01-12-2025, 16:37Στο στόχαστρο της Άντερλεχτ ο Τσιφτσής (pic)
-
PAOKDAY TV28-11-2025, 15:54Παπαντωνίου: “Έχασε μια μεγάλη ευκαιρία να μπει σε τροχιά οχτάδας, έλειψε ο Κωσταντέλιας” (vid)
-
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ01-12-2025, 13:40Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ «προστάτεψε» τον έξαλλο Λουτσέσκου
