Αυτούς ξεχώρισε το PAOKDAY από το σημερινό φιλικό

PAOKDAY
Ανάγνωση 1'

Tο PAOKDAY ξεχώρισε κάποιους ποδοσφαιριστές του “Δικεφάλου του Βορρά” από την σημερινή φιλική αναμέτρηση κόντρα στον Βόλο και σχολιάζει της απόδοση τους.

 

Ζαμπά: Πολύ δραστήριος ο Βραζιλιάνος με πολλά τρεξίματα και κυνηγούσε τις φάσεις.

Σβαμπ: Αρκετά καλός ο νέος παίκτης του ΠΑΟΚ. Δεν του βγήκαν κάποιες μπαλιές αλλά και αυτός άφησε καλές εντυπώσεις.

Μιχαηλίδης: Πολύ καλός ο νεαρός με σωστές τοποθετήσεις και κοψίματα.

Λημνιός: Προσπάθησε να κάνει το παιχνίδι του βγήκαν κάποιες συνεργασίες με τον Ζαμπά έκανε και 1-2 καλές προωθήσεις αλλά μέχρι εκεί.

Σβιντέρσκι: Πολύ καλός ο Πολωνός βοήθησε και αμυντικά ενώ είχε και πολλά τρεξίματα.

Βαρέλα: Σταθερός ο στόπερ του ΠΑΟΚ έδειξε τον καλό του εαυτό.

Μπίσεσβαρ: Μπήκε στο 30′ ως αλλαγή του Ζαμπά και μέχρι το 37′ είχε 3 λάθη δεν έχει βρει τον καλό του εαυτό και αυτό φένετε στο γήπεδο.

Ιγκανσον: Ήταν ο μόνος που ακουγόταν τόσο πολύ έκανε σώστες προωθήσεις με την μπάλα με 2-3 κλεψιματα γενικά ήταν πολύ καλός.

Εσιτι: Άλλο πρόσωπο ο Νιγηριανός όπως και στο 1ο φιλικό ήταν πολύ καλός.

Κουτσιας:Αρκετά καλός ο νεαρός φάνηκε βέβαια η απειρία. Πολύ δυνατός κυνηγούσε όλες τις φάσεις και αυτό τον έφτασε στο γκολ.

Επιμέλεια:Δημήτρης Σπρίτος

Elabet
ΕΤΙΚΕΤΕΣ:
Κοινοποίησε αυτό το άρθρο