Που ήταν η αστυνομία στο Γ. Καραϊσκάκης (pic&vid)

PAOKDAY
Ανάγνωση 1'

Στις 20/4 οπαδοί του «Δικεφάλου» είχαν συγκεντρωθεί έξω από το γήπεδο της Τούμπας με αφορμή τη συμπλήρωση 94 χρόνων από την ίδρυση του συλλόγου.Η συγκεκριμένη πράξη των οπαδών του ΠΑΟΚ οδήγησε στην παρέμβαση της αστυνομίας και των ΜΑΤ.

Λίγους μήνες αργότερα χιλιάδες οπαδοί του Ολυμπιακού μαζεύονται έξω από το γήπεδο Γ. Καραϊσκάκης και η αστυνομία είναι πραγματικά άφαντη!

Με το ερώτημα το οποίο δημιουργείται να είναι γιατί σε δύο ίδιες περιπτώσεις η αστυνομία αντέδρασε τόσο διαφορετικά;

Ελπίζουμε σύντομα να πάρουμε κάποια απάντηση από τους αρμόδιους φορείς προκειμένου να μας λυθούν οι απορίες και να μην δημιουργούνται  λανθασμένες εντυπώσεις για τον τρόπο που αντιμετωπίζει τα θέματα η αστυνομία.

 

banner
ΕΤΙΚΕΤΕΣ:
Κοινοποίησε αυτό το άρθρο