Ο ΠΑΟΚ συνεχίζει να κινείται δυναμικά στο μεταγραφικό παζάρι, με τον Ιβάν Σαββίδη να έχει ενεργό ρόλο στις κινήσεις που γίνονται και τον Δικέφαλο να ανεβάζει σημαντικά τον πήχη των επενδύσεων για την ενίσχυση του ρόστερ.
Η συμφωνία με την Παρτιζάν για την απόκτηση του Όγκνιεν Ούγκρεσιτς προσθέτει ακόμη ένα σημαντικό ποσό στον φετινό μεταγραφικό λογαριασμό. Ο ΠΑΟΚ συμφώνησε με τον σερβικό σύλλογο για την αγορά του αρχηγού της, με το κόστος της μεταγραφής να φτάνει τα 8 εκατ. ευρώ.
Με αυτή την κίνηση, οι αγορές του καλοκαιριού έχουν πλέον ξεπεράσει συνολικά τα 18 εκατ. ευρώ, χωρίς μάλιστα να έχει ολοκληρωθεί ο μεταγραφικός σχεδιασμός.
Συγκεκριμένα, ο ΠΑΟΚ έχει καταβάλει περίπου 1 εκατ. ευρώ για τον Παντελή Χατζηδιάκο στην Κοπεγχάγη, 2 εκατ. ευρώ για τον Τάχα Άλι στη Μάλμε, 3 εκατ. ευρώ για τον Λούσε στη Νις, ενώ για την επιστροφή του Δημήτρη Γιαννούλη από την Άουγκσμπουργκ το ποσό ξεπέρασε τα 4 εκατ. ευρώ.
Στη συγκεκριμένη λίστα προστίθενται πλέον και τα 8 εκατ. ευρώ για τον Ούγκρεσιτς, ανεβάζοντας τον συνολικό λογαριασμό των αγορών σε ένα ποσό που δείχνει ξεκάθαρα τη διάθεση για ουσιαστική ενίσχυση.
Και το ενδιαφέρον είναι πως οι κινήσεις δεν φαίνεται να έχουν ολοκληρωθεί. Ο ΠΑΟΚ εξακολουθεί να αναζητά στόπερ και εξτρέμ, με τις πληροφορίες να αναφέρουν πως και οι δύο επόμενες προσθήκες αναμένεται να πραγματοποιηθούν με αγορά.

