Με αμείωτους ρυθμούς συνεχίζονται οι εργασίες στις εγκαταστάσεις του μπασκετικού ΠΑΟΚ, καθώς η προετοιμασία για τη νέα αγωνιστική σεζόν δεν περιορίζεται μόνο στο αγωνιστικό κομμάτι.
Την ώρα που ο Αντρέα Τρινκιέρι και οι παίκτες του δουλεύουν ενόψει της νέας χρονιάς, παράλληλα «τρέχουν» οι παρεμβάσεις τόσο στο PAOK Sports Arena όσο και στο νέο PAOK BC Training Center.
Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ έδωσε νέα εικόνα από την πορεία των εργασιών, παρουσιάζοντας την εξέλιξη και στα δύο σημεία. Στο νέο προπονητικό κέντρο έχει ήδη ξεκινήσει η τοποθέτηση του παρκέ, με τις εργασίες να περνούν πλέον σε ένα ιδιαίτερα σημαντικό στάδιο.
Την ίδια ώρα, συνεχίζονται οι βελτιωτικές παρεμβάσεις και στο PAOK Sports Arena, με στόχο το «Παλατάκι» να παρουσιαστεί ανανεωμένο και βελτιωμένο με την έναρξη της νέας αγωνιστικής περιόδου.
Η ενημέρωση της ΚΑΕ ΠΑΟΚ χαρακτηριστικά αναφέρει:
«Under Construction
Οι εργασίες συνεχίζονται εντατικά στο PAOK BC Training Center (ξεκίνησε η τοποθέτηση του παρκέ – αριστερά), αλλά και στο PAOK Sports Arena (δεξιά)».


