«Είμαστε πολύ χαρούμενοι που αποκτήσαμε τον Κωνσταντέλια»

PAOKDAY
Ανάγνωση 2'

Ο αθλητικός διευθυντής της Ντόρτμουντ, Λαρς Ρίκεν, στάθηκε στην ποιότητα και την προοπτική του Γιάννη Κωνσταντέλια, εκφράζοντας την ικανοποίησή του για την ολοκλήρωση της μεταγραφής.

Ο παράγοντας των Βεστφαλών αποκάλυψε πως η γερμανική ομάδα παρακολουθούσε εδώ και αρκετό καιρό την εξέλιξη του Έλληνα μεσοεπιθετικού, τονίζοντας πως παρά το νεαρό της ηλικίας του διαθέτει ήδη σημαντική εμπειρία.

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι που αποκτήσαμε έναν ταλαντούχο επιθετικό παίκτη στο πρόσωπο του Γιάννη, την εξέλιξη του οποίου παρακολουθούμε εδώ και πολύ καιρό. Στα 23 του χρόνια είναι ακόμα σχετικά νέος παίκτης, αλλά ταυτόχρονα έχει ήδη μεγάλη εμπειρία.

Θα θέλαμε με την ευκαιρία αυτή να ευχαριστήσουμε τους υπεύθυνους του ΠΑΟΚ για τις σεβαστές και εποικοδομητικές συζητήσεις γύρω από την υπογραφή του Γιάννη ανά πάσα στιγμή».

Όλε Μπουκ: «Ο Κωνσταντέλιας θα μας δυναμώσει»

Στα αγωνιστικά χαρακτηριστικά του Γιάννη Κωνσταντέλια και στις δυνατότητες που έχει για το μέλλον στάθηκε ο αθλητικός διευθυντής της Ντόρτμουντ, Όλε Μπουκ.

Ο Γερμανός παράγοντας υπογράμμισε πως ο 23χρονος μεσοεπιθετικός μπορεί να ενισχύσει σημαντικά την ομάδα, ενώ εξέφρασε την πεποίθησή του πως ο Κωνσταντέλιας ταιριάζει στο αγωνιστικό προφίλ της Ντόρτμουντ.

Παράλληλα, ο Μπουκ έκανε ειδική αναφορά στη συνεργασία με την ΠΑΕ ΠΑΟΚ κατά τη διάρκεια των διαπραγματεύσεων, χαρακτηρίζοντάς την επαγγελματική και εξαιρετική.

«Με τον Γιάννη αποκτάμε έναν παίκτη που θα μας δυναμώσει με τα προσόντα του. Βλέπουμε πολλές δυνατότητες σε αυτόν και είμαστε πεπεισμένοι ότι ταιριάζει πολύ καλά στην ομάδα μας.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους συναδέλφους της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για την επαγγελματική και εξαιρετική ανταλλαγή απόψεων κατά τη διάρκεια της μεταγραφής».

Elabet
ΕΤΙΚΕΤΕΣ:
Κοινοποίησε αυτό το άρθρο