Ο επικεφαλής της ομάδας για την χωροθέτηση της Νέας Τούμπας, Τάκης Δούμας μίλησε σε ραδιόφωνο της Θεσσαλονίκης για την συνάντηση που είχε η πλευρά του ΠΑΟΚ με τον υφυπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας ,Γεράσιμος Θωμάς
«Είμαστε σε καλό δρόμο. Είχαμε μία συνάντηση με τον Υφυπουργό Περιβάλλοντος. Κάναμε μία παραγωγική συζήτηση και καταλήξαμε σε αρκετά συμπεράσματα τα οποία λύνουν κάποια θέματα γκρίζων ζωνών που είχαμε διαπιστώσει όλοι, άλλα εμείς, άλλα αυτοί» είπε αρχικά και συνέχισε:
«Νομίζω ότι προς το παρόν έχουν λυθεί όσα έχουμε αντιληφθεί. Είναι πρωτόγνωρο αυτό που γίνεται και τα ανοιχτά θέματα είναι πολλά. Η νομοθεσία μας έχει αρκετά μειονεκτήματα, υπάρχουν πολλά κενά. Δεν έγιναν ποτέ αντίστοιχες προσπάθειες έως τώρα».
Τόνισε ότι: «Ο φάκελος θα είναι συμπληρωμένος μέχρι το τέλος του μήνα, άντε μερικές μέρες μετά. Το ζήτημα δεν είναι αυτό. Το ζήτημα είναι πως θα αξιολογηθεί για να προχωρήσει και τι ακριβώς θα χρειαστεί ακόμη για να υποστηριχτεί. Προσπαθούμε με έναν στέρεο τρόπο να πετύχουμε μία μελέτη που θα εγκριθεί και δεν θα προσβληφεί».


