Ισοπαλία με ΟΦΗ πριν τη φιέστα

PAOKDAY
Ανάγνωση 1'

Ο ΠΑΟΚ αναδείχθηκε ισόπαλος 1-1 με τον ΟΦΗ για τη Super League K19, σε ένα ματς όπου οι γηπεδούχοι είχαν ήδη στραμμένη την προσοχή τους στη φιέστα του τίτλου, διατηρώντας παράλληλα το αήττητο.

Οι «ασπρόμαυροι» παρατάχθηκαν με εκτεταμένο ροτέισον και αρκετούς νεαρούς παίκτες, με το πρώτο ημίχρονο να κυλά χωρίς ιδιαίτερο ρυθμό και σημαντικές φάσεις (0-0). Στο δεύτερο μέρος, ο ΟΦΗ άνοιξε το σκορ στο 60’ με τον Σιτμαλίδη, εκμεταλλευόμενος αμυντικό λάθος.

Η απάντηση του ΠΑΟΚ ήταν άμεση, καθώς στο 69’ ο Ελευθεριάδης ευστόχησε σε πέναλτι και διαμόρφωσε το τελικό 1-1.

Το αποτέλεσμα δεν επηρέασε το πανηγυρικό κλίμα, με τον ΠΑΟΚ να γιορτάζει την κατάκτηση του πρωταθλήματος K19, επιστρέφοντας στην κορυφή μετά από πέντε χρόνια και φτάνοντας συνολικά τους οκτώ τίτλους στην κατηγορία. Ο ΟΦΗ συνεχίζει με τα υπόλοιπα παιχνίδια του πρωταθλήματος και τον τελικό Κυπέλλου.

Elabet
ΕΤΙΚΕΤΕΣ:
Κοινοποίησε αυτό το άρθρο