Η εκπομπή «Αποκαλύψεις» του ΑΝΤ1 παρουσίασε απόσπασμα της κατάθεσης του 23χρονου κατηγορούμενου για τη δολοφονία του Κλεομένη. Σύμφωνα με όσα μεταδόθηκαν, ο ίδιος φέρεται να παραδέχτηκε ότι μετά το φονικό μετέβη σε σύνδεσμο οπαδών του Άρη, όπου ήρθε σε επαφή με συγκεκριμένα άτομα, τα οποία και κατονόμασε, ζητώντας βοήθεια για να απομακρύνει ίχνη και να καθαριστεί.
Σύμφωνα με την εκπομπή «Αποκαλύψεις» του ΑΝΤ1 ο 23χρονος ανέφερε στην κατάθεση του τα εξής:
«Θεωρώ ότι όλο αυτό έγινε γιατί είμαι Αρειανός που δουλεύει στη Νεάπολη που είναι δική τους περιοχή. Γενικά όταν βλέπω καβγά τρέχω να φύγω όπως έκανα και τώρα. Μετά τη συμπλοκή οι 3 έφυγαν σε άλλη κατεύθυνση από τους άλλους 2.
Εγώ μετά τηλεφώνησα στον φίλο μου τον Φ.. ο οποίος έτρεξε να με βοηθήσει. Με πήγαν να πλυθώ. Δε θυμάμαι ακριβώς ποιοι ήταν στο αυτοκίνητο από τη ζάλη μου. Θυμάμαι τον Φ… και τον Κ… σίγουρα. Με πήγαν στο σύνδεσμο του Άρη τον κεντρικό να καθαριστώ. Μετά με πήγαν σε ένα ιδιωτικό ιατρείο στην Καλαμαριά για να μου κάνουν ράμματα. Δε θυμάμαι πολλά γιατί έχανα τις αισθήσεις μου επειδή έχανα αίμα.
Μετά έφυγα μόνος από το ιατρείο και περιπλανιόμουν στην Καλαμαριά. Δεν πήγα σπίτι μου γιατί φοβόμουν αυτοί ίσως έρθουν να με σκοτώσουν. Περιφερόμουν όλο το βράδυ στην Καλαμαριά…»


