Προφυλακιστέος ο 23χρονος οπαδός του Άρη για τη δολοφονία του Κλεομένη

PAOKDAY
Ανάγνωση 1'

Προφυλακιστέος κρίθηκε ο 23χρονος οπαδός του Άρης, μετά την απολογία του στην 1η τακτική ανακρίτρια, για τη δολοφονία του 20χρονου Κλεομένη, οπαδού του ΠΑΟΚ, στην Καλαμαριά Θεσσαλονίκης.

Σε βάρος του έχει ασκηθεί κακουργηματική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση, καθώς και για παράνομη οπλοκατοχή και οπλοχρησία. Ο κατηγορούμενος είχε παραδοθεί στις αρχές και συνελήφθη στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης.

Κατά την απολογία του, υποστήριξε ότι ενήργησε σε αυτοάμυνα, περιγράφοντας επίθεση από τρία άτομα, εκ των οποίων ο ένας κρατούσε σφυρί, ενώ ο ίδιος δέχθηκε χτυπήματα πριν χρησιμοποιήσει μαχαίρι χωρίς ( όπως ισχυρίζεται) να αντιληφθεί ποιον τραυμάτισε.

Παράλληλα, απέδωσε το περιστατικό σε οπαδικά κίνητρα, επικαλούμενος προηγούμενες επιθέσεις εις βάρος του και της οικογένειάς του, που  (σύμφωνα με τον ίδιο) επηρέασαν την αντίδρασή του.

Elabet
ΕΤΙΚΕΤΕΣ:
Κοινοποίησε αυτό το άρθρο