Τσάκας: «Κοινός στόχος η ανάπλαση της Τούμπας και ένα νέο τοπόσημο για τη Θεσσαλονίκη»

PAOKDAY
Ανάγνωση 2'

Συνάντηση πραγματοποιήθηκε το πρωί της Παρασκευής στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας ανάμεσα σε εκπροσώπους της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και την Περιφερειάρχη με τους συνεργάτες της, με επίκεντρο το σχέδιο για τη Νέα Τούμπα και την ευρύτερη αστική ανάπλαση. Μετά την ολοκλήρωση της συζήτησης, το μέλος του Δ.Σ. της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Μάριος Τσάκας, υπογράμμισε το θετικό κλίμα των επαφών και τη σύμπλευση των δύο πλευρών ως προς την προώθηση του έργου.

 

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Πραγματοποιήσαμε σήμερα μία πολύ γόνιμη συζήτηση με την κυρία Περιφερειάρχη και τους συνεργάτες της. Ενημερώσαμε για όλες τις εξελίξεις από την πλευρά του ΠΑΟΚ, σε ό,τι αφορά την πορεία των μελετών και όλων των προπαρασκευαστικών ενεργειών.

Νομίζω ότι βρισκόμαστε στην ίδια πλευρά και οι δύο, με πολύ θετική διάθεση να προχωρήσει αυτή η συνεργασία και η κατάληξή της να είναι η ανάπλαση της περιοχής της Τούμπας, γιατί γι’ αυτό το κομμάτι του έργου συζητήσαμε αρχικά: την ανάπλαση της περιοχής της Τούμπας, ώστε να μπορέσει όλη η πόλη της Θεσσαλονίκης να υποδεχτεί τη σύγχρονη υποδομή του γηπέδου του ΠΑΟΚ σε έναν ευχάριστο και ζωντανό χώρο, που θα λειτουργεί επτά ημέρες την εβδομάδα προς όφελος της περιοχής και ευρύτερα της Θεσσαλονίκης.

Σκοπός μας είναι να δημιουργήσουμε ένα νέο τοπόσημο για την πόλη, που θα αποτελέσει πόλο έλξης για τους πολίτες της Θεσσαλονίκης και για όλους τους επισκέπτες».

Elabet
ΕΤΙΚΕΤΕΣ:
Κοινοποίησε αυτό το άρθρο