Τέλος τα βίντεο του Λανουά και η εξήγηση της ΕΠΟ

PAOKDAY
Ανάγνωση 1'

Ο πρόεδρος της ΚΕΔ Στεφάν Λανουά αποφάσισε να διακόψει την εβδομαδιαία ανάλυση των επίμαχων φάσεων της Super League, εκτιμώντας ότι οι τοποθετήσεις του χρησιμοποιήθηκαν περισσότερο για αντιπαραθέσεις παρά για ουσιαστική ενημέρωσ

 

Η ανακοίνωση της ΚΕΔ για την απόφαση του Λανουά:

«Η ΚΕΔ ανακοινώνει την απόφασή της να διακόψει την εβδομαδιαία ανάλυση φάσεων από αγώνες της Super League 1.

Επί της αρχής, το εβδομαδιαίο βίντεο της ΚΕΔ είχε ως αποκλειστικό σκοπό την επιμόρφωση του φίλαθλου κοινού. Δυστυχώς, όμως, επί της ουσίας το βίντεο έπαψε να είναι αντικείμενο αξιοποίησης και κατέληξε σε αντικείμενο εκμετάλλευσης και μάλιστα συστηματικής και συστημικής, καθότι οργανωμένης.

Η Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας επιφυλάσσεται να εξετάσει εναλλακτικές λύσεις επιμόρφωσης της ποδοσφαιρικής κοινής γνώμης».

banner
ΕΤΙΚΕΤΕΣ:
Κοινοποίησε αυτό το άρθρο