Ακολουθήστε μας

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Οζντόεφ: «Το μότο μας είναι να μην τα παρατάμε ποτέ»

Ο Μαγκομέντ Οζντόεφ, μετά το μεγάλο 2-3 του ΠΑΟΚ στη Λιβαδειά, υπογράμμισε πως η ομάδα έχει ως κύριο μότο να μη σταματά ποτέ να παλεύει, ανεξάρτητα από τις δυσκολίες του αγώνα, τονίζοντας τον χαρακτήρα και την επιμονή που οδήγησαν στη νίκη.

 

Αναλυτικά όσα είπε στην κάμερα της NOVA:

«Ξέραμε ότι θα είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Το ξέραμε πόσο δύσκολο θα είναι, ο Λεβαδειακός έχει πάρει πολλούς πόντους, είναι πολύ καλή, οργανωμένη ομάδα, έχει ένα σκληρό γήπεδο. Ήμασταν έτοιμοι για μάχη, είμαι χαρούμενος για τη νίκη, δεν το βάλαμε κάτω, παρότι παίζαμε με 10 παίκτες. Είναι πραγματικά φανταστικό αυτό που καταφέραμε σήμερα».

Όσο για το στοιχείο που έδωσε τη νίκη στον ΠΑΟΚ απόψε, σημείωσε… 
«Είναι απλά αυτό το μότο που έχουμε, να μην τα παρατάμε ποτέ».

Σε ερώτηση για το συμβάν με τον προπονητή του Λεβαδειακού, μετά τον πανηγυρισμό του στο πρώτο γκολ, απάντησε… 
«Δεν τον είδα στον πανηγυρισμό. Τον σέβομαι πολύ, έχει σχεδόν την ηλικία του πατέρα μου, δε μιλάω ποτέ έτσι σε μεγαλύτερους ανθρώπους. Όταν βγήκαμε στο δεύτερο ημίχρονο, πήγα του μίλησα, δεν έχω κάτι προσωπικό. Δεν τα κάνω ποτέ αυτά, έληξε το θέμα και όλα είναι καλά».

Μιλώντας για τη συνεργασία με τον Λόβρεν και τις δηλώσεις του νωρίτερα, ανέφερε… 
«Είναι λίγο μεγάλος σε ηλικία, κάποιες φορές ξεχνάει αυτά που συμβαίνουν στο γήπεδο (σ.σ γέλια)! Τον καταλαβαίνω, δεν υπάρχει πρόβλημα! Παίζουμε μαζί, είναι πάντα σαν αφεντικό μέσα στο γήπεδο. Είναι φανταστικός».

Όσο για το αν φοβήθηκε ότι μετά την αποβολή η ομάδα θα χάσει την ισορροπία της, είπε… 
«Όχι! Ξέρω ότι έχουμε εξαιρετικούς παίκτες. Ξέρω τι μπορούν να κάνουν οι συμπαίκτες μου στον αγωνιστικό χώρο. Ήμουν σίγουρος ότι θα τα καταφέρουμε».

Για τα δύο ντέρμπι που ακολουθούν με τον Άρη, είπε… 
«Δεν έχω να σχολιάσω κάτι. Πάμε να κερδίσουμε δύο φορές. Δεν έχουμε να κάνουμε τίποτα άλλο, πάμε να κάνουμε το 2/2. Ακόμα κι αν χρειαστεί να παίξουμε ένας εναντίον έντεκα, είμαι σίγουρος ότι θα τα καταφέρουμε».

Τέλος, για την κατάσταση του, καθώς έδειχνε να έχει τραυματιστεί στο δεύτερο ημίχρονο, σημείωσε… 
«Είχα ένα μικρό πρόβλημα, από το παιχνίδι με την Κηφισιά ,από ένα χτύπημα. Έχω λίγο πόνο στο μυ, έχω κάνει διαχείριση και ελπίζω να είμαι έτοιμος και στη συνέχεια».

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Με επιτυχία ο καθαρισμός του γονάτου του Μιχαηλίδη

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ:

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε ο αρθροσκοπικός καθαρισμός στο γόνατο του Γιάννη Μιχαηλίδη, ο οποίος θα απουσιάσει από τις υποχρεώσεις του ΠΑΟΚ για το προσεχές διάστημα.

Ο τραυματισμός του Έλληνα στόπερ προσθέτει έναν ακόμη «πονοκέφαλο» στον Ραζβάν Λουτσέσκου.

Ο Μιχαηλίδης ξεκινά πλέον την αποθεραπεία του, ενώ η ΠΑΕ ΠΑΟΚ του ευχήθηκε γρήγορη επιστροφή στα γήπεδα.

Περισσότερα

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Άρης: Έρχεται στην Τούμπα δίχως να ανακοινώσει αποστολή

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ:

Ο Άρης ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, χωρίς όμως να ανακοινωθεί αποστολή, όπως συνηθίζει πλέον ο Μανόλο Χιμένεθ στα πρόσφατα παιχνίδια πρωταθλήματος και Κυπέλλου. Ο Ισπανός τεχνικός δεν υπολογίζει στους Δώνη, Καντεβέρε και Σούντμπεργκ, οι οποίοι συνέχισαν ατομικό πρόγραμμα λόγω τραυματισμών.

Η τελευταία προπόνηση στο Δασυγένειο περιλάμβανε ενεργοποίηση, τακτική και τελειώματα, με τους διαθέσιμους ποδοσφαιριστές να ολοκληρώνουν τις δοκιμές ενόψει του αυριανού αγώνα (07/12, 19:30), στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League. Η αποστολή θα διανυκτερεύσει σε ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης.

Περισσότερα

Διαβάστε Ακόμη