Τα νεύρα των παιχτών της Κηφισιάς δεν χάλασαν το βράδυ του ΠΑΟΚ χθες στην Τούμπα. Η απουσία του Κωνσταντέλια ήταν ολοφάνερη, ωστόσο η ομάδα πήρε πολλά από τους Οζντόεφ που ήταν σχεδόν παντού, τον Ζίφκοβιτς που από τα δικά του πόδια ξεκίνησαν όλα τα γκολ και τον μπάρμπα – Τάισον που σκόραρε δις.
Γράφει ο Παναγιώτης Μαυρόπουλος
Πάντα μετά την διακοπή υπάρχει ένα ερωτηματικό για το πως θα παρουσιαστεί η ομάδα στον αγωνιστικό χώρο. Ο Δικέφαλος ναι μεν δεν έθελξε, όμως δεν απειλήθηκε πέρα από 1-2 περιπτώσεις σε όλο τον αγώνα, είχε υπό τον έλεγχο του τον ρυθμό και προηγήθηκε λίγο πριν την λήξη του ημιχρόνου. Στην επανάληψη οι «ασπρόμαυροι» ήταν πιο δραστήριοι και απειλητικοί. Την λύση την έδωσε ο Τάισον που σκόραρε δύο φορές στα τελευταία λεπτά διαμορφώνοντας το τελικό 3-0.
Ο Λουτσέσκου στερήθηκε των υπηρεσιών του «Ντέλια» όμως βρήκε πρωταγωνιστές στα πρόσωπα των Οζντόεφ, Τάισον, Ζίφκοβιτς και Μιχαηλίδη. Ο Ρώσος έκανε αισθητή την παρουσία του σε όλη την αναμέτρηση, τα δύο εξτρέμ τα έδωσαν όλα και ήταν μέσα στα γκολ της ομάδας, δίνοντας απίστευτη ενέργεια μέχρι τέλους. Επιπλέον ο Γιάννης μας για ακόμα μια φορά σταθερός, κατάφερε να εξαφανίσει το βαρύ πυροβολικό της Κηφισιάς, τον Τετέι.
Αρνητική εντύπωση προκάλεσαν τα νεύρα που έβγαλε στην αναμέτρηση η ομάδα των βόρειων προαστίων. Οι Σόουζα και Τετέι ήταν αυτοί με την περισσότερη διάθεση για… μανούρα. Ο πρώτος σε κάθε φάση να διαμαρτύρεται στον διαιτητή και στο τέλος να απευθύνεται στον κόσμο του ΠΑΟΚ πως «θα τα πούμε έξω». Από την άλλη ο Έλληνας φορ σε όλο το παιχνίδι υπέκυπτε σε αχρείαστες χειρονομίες. Περιττή και ύποπτη η συμπεριφορά των φιλοξενούμενων.
Τέλος καλό όλα καλά. Η νίκη χθες ήταν η 200η του Ράζβαν Λουτσέσκου στον πάγκο του ΠΑΟΚ, τον οποίο περίμενε μια έκπληξη από τους παίχτες του στα αποδυτήρια οι οποίοι του χάρισαν μια μπάλα με τις υπογραφές του και μια φανέλα σε κορνίζα για τις 200 νίκες του Ρουμάνου αρχιτέκτονα στην ομάδα. Αν παρατηρήσει κανείς το σχετικό βίντεο στα social της ΠΑΕ, διακρίνει το κλίμα που έχει δημιουργηθεί και όλο αυτό μπορεί να πιστωθεί στον Ραζβάν. Δεν θα σταματήσω να λέω πως είναι ο κορυφαίος προπονητής στην ιστορία των «ασπρόμαυρων», όσο μου δίνεται το βήμα. Προσωπικά θεωρώ πως στο άμεσο μέλλον θα πρέπει να ξεκινήσουν οι διεργασίες για νέο συμβόλαιο ακόμα και αν δεν είναι ισόβιο.
Θα ήθελα να ξεχωρίσω τον «αιώνιο έφηβο» τον Τάισον. Ένα χαρισματικό dna που στα 38 του έχει απίστευτες δυνάμεις και ενέργεια. Δίνει το 100% κάθε φορά που αγωνίζεται, έχει γίνει σύμβολο για σημαντικούς λόγους και είναι μια προσωπικότητα κόσμημα για τον σύλλογο.
Ακολουθούν τέσσερα παιχνίδια «φωτιά» με Μπραν, Λεβαδεικό και με Άρης εις διπλούν που θα κρίνουν πολλά ενόψει της συνέχειας.


