Μητσοτάκης: «Περισσότερα από 25 εκατομμύρια ευρώ επενδύονται για την πλήρη αναβάθμιση του Καυτανζογλείου»

PAOKDAY
Ανάγνωση 1'

Με αναφορά στο Καυτανζόγλειο Στάδιο έκλεισε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης τη νέα εβδομαδιαία του ανασκόπηση, τονίζοντας τη σημασία των έργων που βρίσκονται σε εξέλιξη στο εμβληματικό αθλητικό κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Όπως δήλωσε χαρακτηριστικά:

«Το εμβληματικό Καυτανζόγλειο Στάδιο λειτουργεί ξανά με πλήρη χωρητικότητα 27.560 θεατών και είναι πλήρως αδειοδοτημένο για πρώτη φορά έπειτα από 65 χρόνια. Με χρηματοδότηση 11,3 εκατ. ευρώ από το Υπερταμείο, επιπλέον των 14 εκατ. ευρώ της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, προχωρούν μεγάλης κλίμακας έργα αποκατάστασης, ανακατασκευής και ενεργειακής αναβάθμισης».

Στόχος, σύμφωνα με όσα έχουν ειπωθεί το προηγούμενο χρονικό διάστημα  είναι τόσο από την πλευρά της κυβέρνησης όσο και της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, να υπάρξει συμφωνία για την υπογραφή μνημονίου συνεργασίας, προκειμένου ο Δικέφαλος να μπορεί, από το καλοκαίρι του 2026, να χρησιμοποιεί το Καυτανζόγλειο ως προσωρινή έδρα, στο πλαίσιο των σχεδίων για τη νέα Τούμπα.

Elabet
ΕΤΙΚΕΤΕΣ:
Κοινοποίησε αυτό το άρθρο