ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΠΑΟΚ Β: Ηττήθηκε στο Καυτανζόγλειο από τον Ηρακλή
Προηγήθηκε ο ΠΑΟΚ Β , είχε καλή απόδοση, στάθηκε εξαιρετικά απέναντι στον πρώτο της βαθμολογίας, μα πλήρωσε για άλλη μια φορά την αδράνειά του στις στατικές φάσεις και τελικά ηττήθηκε στο Καυτανζόγλειο 2-1, στο ματς της 6ης αγωνιστικής της Super League 2.
Απάντησαν οι γηπεδούχοι στο 14′ με τον Παναγιωτίδη. Μετά από εκτέλεση φάουλ (αμφίβολο ίσως…) σε φάση διαρκείας, κι ενώ ο ΠΑΟΚ δεν μπόρεσε να βγάλει τη μπάλα από τα καρέ του, δέχτηκε την ισοφάριση. Ήταν αναμενόμενο και λογικό να ασκήσει πίεση ο ΠΟΤ Ηρακλής, με τον ΠΑΟΚ ωστόσο και τον Νικολακούλη να αντεπεξέρχονται σε φάσεις όπως αυτή του 18′, οπότε ο γκολκίπερ του ΠΑΟΚ αντέδρασε εξαιρετικά.
Στο β’ ημίχρονο ο ΠΑΟΚ πατούσε ακόμα καλύτερα στο γήπεδο κι αν εκμεταλλευόταν τις τελικές φάσεις που δημιούργησε, θα μπορούσε να πετύχει και δεύτερο γκολ. Αντ’ αυτού και κόντρα στη ροή του αγώνα ουσιαστικά, ο Κούστα σκόραρε στο 69′ για το 2-1. Είχε προηγηθεί εξαιρετικό διώξιμο του Νικολακούλη σε κόρνερ, από το οποίο προήλθε και το γκολ. Στα λεπτά που απέμειναν, ο ΠΑΟΚ δεν κατάφερε να πάρει έστω τον βαθμό της ισοπαλίας.
Καλό είναι να τονιστεί, αν και είναι γνωστή και πάγια η τακτική και φιλοσοφία του ΠΑΟΚ για χαμηλό μέσο όρο ηλικίας στα τμήματά του, ότι στην αρχική 11άδα του ΠΑΟΚ Β αγωνίστηκαν σήμερα πέντε παίκτες γεννημένοι το 2007, τέσσερις το 2005, ένας το 2004 κι ένας το 2002…
Επόμενο παιχνίδι, προφανώς κρίσιμο και αυτό, το εντός έδρας με τον Νέστο Χρυσούπολης.
paokfc.gr
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
Μιχαηλίδης νοκ άουτ: Επιστροφή μετά το νέο έτος
Τα νέα από την προπόνηση του ΠΑΟΚ δεν είναι ευχάριστα, καθώς ο Γιάννης Μιχαηλίδης θα χρειαστεί να περάσει από αρθροσκοπικό καθαρισμό στο γόνατο, κάτι που τον αφήνει εκτός δράσης για το προσεχές διάστημα.
Όσα αναφέρει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ:
Η προετοιμασία για τη μάχη με τον Άρη στο γήπεδο της Τούμπας συνεχίζεται, με την τακτική να βρίσκεται στο προσκήνιο.
Παίκτες και τεχνικό επιτελείο δούλεψαν το απόγευμα της Παρασκευής (05.12) στη Νέα Μεσημβρία, με το πρόγραμμα να περιλαμβάνει δουλειά στην τακτική και οικογενειακό διπλό στο μισό γήπεδο.
Ο Γιάννης Κωνσταντέλιας έβγαλε μέρος της προπόνησης και στη συνέχεια δούλεψε ατομικά, ενώ ο Δημήτρης Πέλκας υποβλήθηκε σε θεραπεία.
Ο Γιάννης Μιχαηλίδης έμεινε εκτός προπόνησης και θα υποβληθεί το Σάββατο (06.12) σε αρθροσκοπικό καθαρισμό στο γόνατο.
Η ομάδα την παραμονή του αγώνα με τον Άρη θα προπονηθεί στις 16:45.
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
Ούτε σήμερα ο Κωσταντέλιας
Ο ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το ντέρμπι με τον Άρη (3/12, 21:30), με τον Γιάννη Κωνσταντέλια να μην βρίσκεται ακόμη στο 100%.
Η σημερινή προπόνηση ξεκίνησε με ασκήσεις ενεργοποίησης και στη συνέχεια το τεχνικό επιτελείο επικεντρώθηκε στην τακτική της αναμέτρησης και στις στατικές φάσεις.
Ο Κωνσταντέλιας πήρε μέρος σε κομμάτι του κανονικού προγράμματος και στη συνέχεια συνέχισε με ατομικές ασκήσεις στο γήπεδο, ενώ ο Δημήτρης Πέλκας έμεινε στο γυμναστήριο για θεραπεία.
Όπως συνηθίζεται το τελευταίο διάστημα, ο Ραζβάν Λουτσέσκου δεν ανακοίνωσε αποστολή, με όλους τους διαθέσιμους παίκτες να βρίσκονται στη διάθεσή του ενόψει του αγώνα.
-
Απόψεις28-11-2025, 12:41Ο ΠΑΟΚ μετέτρεψε το ματς της Βουλγαρίας σε «τελικό»
-
PAOKDAY FOOTBALL ANALYSIS02-12-2025, 13:48Ανάλυση Γιακουμάκη: Ο φορ που κυριάρχησε στην περιοχή πριν καν σκοράρει
-
ΜΠΑΣΚΕΤ27-11-2025, 18:40Πρόταση του Μυστακίδη στον Χατζόπουλου για το νέο ΔΣ της ΚΑΕ ΠΑΟΚ
-
Απόψεις28-11-2025, 12:36Η “Χ”άμενη ευκαιρία και ο κόμβος της Λειβαδειάς
-
PAOKDAY TV01-12-2025, 16:16Παπαντωνίου: “Θα σταθώ στο απίστευτο σπριντ του Τάισον, βγήκαν οι αλλαγές του Λουτσέσκου” (vid)
-
ΜΠΑΣΚΕΤ27-11-2025, 12:38Στα χέρια του Αριστοτέλη Μυστακίδη η ΚΑΕ ΠΑΟΚ
-
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ01-12-2025, 16:37Στο στόχαστρο της Άντερλεχτ ο Τσιφτσής (pic)
-
PAOKDAY TV28-11-2025, 15:54Παπαντωνίου: “Έχασε μια μεγάλη ευκαιρία να μπει σε τροχιά οχτάδας, έλειψε ο Κωσταντέλιας” (vid)
