Ο μπασκετικός ΠΑΟΚ κινείται σε ρυθμούς Ευρώπης , καθώς σήμερα (15/10, 20:15) υποδέχεται την πρωταθλήτρια Κοσόβου, Τρέπτσα για την 1η αγωνιστική των ομίλων του Fiba Europe Cup.
Ο δικέφαλος προέρχεται από τη μεγάλη νίκη στο ντέρμπι με τον Ηρακλή και φιλοδοξεί να ξεκινήσει με νίκη τις υποχρεώσεις του και στην Ευρώπη με σκοπό να έχει ένα μεγάλο ταξίδι και στη φετινή διοργάνωση. Οι παίκτες του Ζντοβτς ολοκλήρωσαν χθες την προετοιμασία τους και είναι έτοιμοι να μπουν με το δεξί στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Ο προπονητής έχει όλους τους παίκτες στη διάθεση του και στην τελευταία προπόνηση δόθηκε ιδιαίτερη έμφαση στην τακτική.
Το PAOK SPORTS ARENA αναμένεται να έχει αρκετό κόσμο καθώς τα εισιτήρια μέχρι στιγμής έχουν μεγάλη ζήτηση.Ο αγώνας θα μεταδοθεί από την ΕΡΤ2, όπως και όλα τα ματς της ομάδας στην πρώτη φάση της διοργάνωσης.
Διαιτητές του αγώνα θα είναι οι: Martin Van Hoye (Βέλγιο), Kirile Tvauri (Γεωργία), Nir Meirson (Ισραήλ).


