Ο ΠΑΟΚ πανηγύρισε την πρώτη του νίκη στη φετινή Basket League, επικρατώντας με 84-82 του Ηρακλή στο ανανεωμένο PAOK Sports Arena.
Η ομάδα του Γιούρι Ζντοβτς ξεκίνησε εντυπωσιακά, κυριαρχώντας στο πρώτο δεκάλεπτο, όμως ο Ηρακλής αντέδρασε και κράτησε το παιχνίδι αμφίρροπο μέχρι τέλους. Οι Μπράουν (23 π.) και Κόνιαρης (15 π.) ηγήθηκαν της ασπρόμαυρης επίθεσης, με τον Μπράουν να βάζει τις καθοριστικές βολές στο φινάλε.
Ο Δικέφαλος παρουσίασε ενέργεια και πάθος, αλλά και σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή του, με τον Ηρακλή να επιστρέφει αρκετές φορές στη διεκδίκηση του αγώνα.
Με τη νίκη αυτή ο ΠΑΟΚ ανέβασε το ρεκόρ του σε 1-1, ενώ επόμενη αγωνιστική υποχρέωση είναι την Τετάρτη (15/10, 20:15) στο Παλατάκι, απέναντι στην Τρέπτσα, για την πρεμιέρα του FIBA Europe Cup.
Τα δεκάλεπτα: 25-13, 41-38, 64-60, 84-82


