ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
Έμεινε στο μηδέν και έδειξε ότι θέλει δουλειά
Αν και θεωρητικά αουτσάιντερ, η Βόλφσμπεργκερ απέσπασε πολύτιμη ισοπαλία (0-0) από τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, στηριζόμενη σε στιβαρή άμυνα και επικίνδυνες αντεπιθέσεις. Ο τεχνικός της, Ντίετμαν Κιουμπάουε, υποβάθμισε τη δυναμική της ομάδας του, παρουσιάζοντας τον ΠΑΟΚ ως φαβορί, σε μια προσπάθεια αποφόρτισης.
Ο ΠΑΟΚ παρατάχθηκε χωρίς εκπλήξεις, με μοναδική αλλαγή τον Κένι στο δεξί άκρο της άμυνας. Παρά την κατοχή και την πρωτοβουλία, δεν κατάφερε να διασπάσει την καλά οργανωμένη άμυνα των Αυστριακών. Αντιθέτως, η WAC ήταν πιο επικίνδυνη στις αντεπιθέσεις, με τον Παβλένκα να σώζει επανειλημμένα τον ΠΑΟΚ από βέβαια γκολ, κυρίως απέναντι στον Μπάλο.
Η εικόνα δεν άλλαξε στο β’ ημίχρονο, με τον Λουτσέσκου να προχωρά σε αλλαγές (Μύθου, Οζντόεφ, Ιβανούσετς, Σορετίρε) χωρίς ωστόσο ουσιαστικό αποτέλεσμα. Η Βόλφσμπεργκερ παρέμεινε ψύχραιμη και αποτελεσματική αμυντικά, αναγκάζοντας τον ΠΑΟΚ να πάει για την πρόκριση στην Αυστρία, απέναντι σε μία ομάδα που δείχνει να αποδίδει καλύτερα στον ρόλο του «μικρού».
ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ
ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Παβλένκα, Κένι, Μπάμπα, Κεντζιόρα, Μιχαηλίδης, Καμαρά(70΄Οζντόεφ), Μεϊτέ, Κωνσταντέλιας(84΄Σορετίρε), Τάισον(75΄Ιβανούσετς), Ζίβκοβιτς, Τσάλοβ(70΄Μύθου)
Βόλφσμπεργκερ (Ντίτμαν Κιουμπάουερ): Πόλστερ, Βίμμερ, Ντιαμπατέ, Μπαουμγκάρτνερ, Πίσινγκερ(85΄Σούλτσνερ), Σεπφ, Ρέννερ, Μάτιτς(85΄Βόλμουθ), Αγκιεμάνγκ(77΄Ζούκιτς), Αβντιγάι(67΄Γκατερμάιερ), Μπάλο(77΄Ατάνγκα)
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
Με επιτυχία ο καθαρισμός του γονάτου του Μιχαηλίδη
Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε ο αρθροσκοπικός καθαρισμός στο γόνατο του Γιάννη Μιχαηλίδη, ο οποίος θα απουσιάσει από τις υποχρεώσεις του ΠΑΟΚ για το προσεχές διάστημα.
Ο τραυματισμός του Έλληνα στόπερ προσθέτει έναν ακόμη «πονοκέφαλο» στον Ραζβάν Λουτσέσκου.
Ο Μιχαηλίδης ξεκινά πλέον την αποθεραπεία του, ενώ η ΠΑΕ ΠΑΟΚ του ευχήθηκε γρήγορη επιστροφή στα γήπεδα.
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
Άρης: Έρχεται στην Τούμπα δίχως να ανακοινώσει αποστολή
Ο Άρης ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, χωρίς όμως να ανακοινωθεί αποστολή, όπως συνηθίζει πλέον ο Μανόλο Χιμένεθ στα πρόσφατα παιχνίδια πρωταθλήματος και Κυπέλλου. Ο Ισπανός τεχνικός δεν υπολογίζει στους Δώνη, Καντεβέρε και Σούντμπεργκ, οι οποίοι συνέχισαν ατομικό πρόγραμμα λόγω τραυματισμών.
Η τελευταία προπόνηση στο Δασυγένειο περιλάμβανε ενεργοποίηση, τακτική και τελειώματα, με τους διαθέσιμους ποδοσφαιριστές να ολοκληρώνουν τις δοκιμές ενόψει του αυριανού αγώνα (07/12, 19:30), στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League. Η αποστολή θα διανυκτερεύσει σε ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης.
-
Απόψεις28-11-2025, 12:41Ο ΠΑΟΚ μετέτρεψε το ματς της Βουλγαρίας σε «τελικό»
-
PAOKDAY FOOTBALL ANALYSIS02-12-2025, 13:48Ανάλυση Γιακουμάκη: Ο φορ που κυριάρχησε στην περιοχή πριν καν σκοράρει
-
Απόψεις28-11-2025, 12:36Η “Χ”άμενη ευκαιρία και ο κόμβος της Λειβαδειάς
-
PAOKDAY TV01-12-2025, 16:16Παπαντωνίου: “Θα σταθώ στο απίστευτο σπριντ του Τάισον, βγήκαν οι αλλαγές του Λουτσέσκου” (vid)
-
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ01-12-2025, 16:37Στο στόχαστρο της Άντερλεχτ ο Τσιφτσής (pic)
-
PAOKDAY TV28-11-2025, 15:54Παπαντωνίου: “Έχασε μια μεγάλη ευκαιρία να μπει σε τροχιά οχτάδας, έλειψε ο Κωσταντέλιας” (vid)
-
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ01-12-2025, 13:40Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ «προστάτεψε» τον έξαλλο Λουτσέσκου
-
Απόψεις01-12-2025, 12:10Πέρασε από το «μπλόκο» της Λιβαδειάς και είδε τον Γιακουμάκη να καρπώνεται τους κόπους του
