Τι γράφουν στην Ολλανδία για το deal ΠΑΟΚ-Ιβανούσετς!

PAOKDAY
Ανάγνωση 1'

Ο Λούκα Ιβανούσετς αναμένεται αύριο στη Θεσσαλονίκη, προκειμένου να ολοκληρωθεί ο δανεισμός του από τη Φέγενορντ και τα ολλανδικά μμε ασχολούνται με τον κροάτη εξτρέμ.

Διαβάστε επίσης: Ρεπόρτερ Φέγενορντ στο PAOKDAY για Ιβάνουσετς: «Τεχνικά άρτιος, αλλά δεν άντεξε την ένταση του Slot»

Σύμφωνα με το “AD”, «Η Φέγενορντ και ο ΠΑΟΚ συμφώνησαν για τη μεταγραφή του Λούκα Ιβανούσετς. Ο Κροάτης αριστερός εξτρέμ θα παραχωρηθεί δανεικός για μία σεζόν στην ελληνική ομάδα, η οποία φέρεται να έχει διαπραγματευτεί και οψιόν αγοράς. Ο Ιβανούσετς θα ταξιδέψει σύντομα στην Ελλάδα για να ολοκληρωθούν οι τελευταίες τυπικές διαδικασίες.

Ο Ιβάνουσετς είχε μια δύσκολη σεζόν στη Φέγενορντ. Υπό τις οδηγίες του Μπράιαν Πρίσκε και του Ρόμπιν φαν Πέρσι, ο Κροάτης δυσκολεύτηκε επίσης να εντυπωσιάσει. Τελικά σημείωσε τέσσερα γκολ και έδωσε επτά ασίστ για τον σύλλογο. Το καλοκαίρι του 2023, η Φέγενορντ πλήρωσε στην Ντιναμό Ζάγκρεμπ περίπου 8,5 εκατομμύρια ευρώ για τον Ιβάνουσετς, ο οποίος έχει συμβόλαιο μέχρι τα μέσα του 2028».

Elabet
Κοινοποίησε αυτό το άρθρο