Μπορεί ο πρώτος ημιτελικός του FIBA Europe Cup απέναντι στη Cholet και τα εισιτήρια του αγώνα της επόμενης Τετάρτης να είναι το βασικό θέμα συζήτησης για τους φιλάθλους του ΠΑΟΚ, αλλά αυτό που απασχολεί τον Massimo Cancellieri και τους παίκτες του είναι το επόμενο παιχνίδι πρωταθλήματος.
Για αυτό και μετά το διήμερο ρεπό και την επιστροφή στο PAOK Sports Arena για τους παίκτες του ΠΑΟΚ mateco, ξεκίνησε η προετοιμασία για το παιχνίδι της Κυριακής με τον Κολοσσό στη Ρόδο, που έχει ιδιαίτερη σημασία για την ομάδα μας.
Στη Ρόδο ο ΠΑΟΚ mateco ολοκληρώνει την κανονική περίοδο της Stoiximan GBL και θα έχει την ευκαιρία να «κλειδώσει» την συμμετοχή του στα πλέι οφ και να κάνει το καλύτερο δυνατό πλασάρισμα ενόψει της συνέχειας του πρωταθλήματος


