Παρά την καλή εμφάνιση στο μεγαλύτερο μέρος της αναμέτρησης κόντρα στον Ολυμπιακό, το τρίποντο δεν ήρθε. Μπορεί η απόσταση από την κορυφή να μεγάλωσε αλλά τίποτα δεν έχει κριθεί ακόμα. Ο ΠΑΟΚ έχει δύο σημαντικά παιχνίδια πριν την έναρξη των Play Offs και θέλει να κάνει το απόλυτο, προκειμένου να μπει με τις καλύτερες προοπτικές στην post season. Πρώτη πρόκληση το παιχνίδι κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης στο γήπεδο της Τούμπας.
Ο Γιόνι Όττο υποβλήθηκε σε μαγνητική που έδειξε πως έχει υποστεί θλάση β’ βαθμού στον δεξιό δικέφαλο και το διάστημα απουσίας υπολογίζεται σε 4-6 εβδομάδες. Ο Στέφαν Σβαμπ υποβλήθηκε κι αυτός σε μαγνητική που έδειξε μία μικρή κάκωση στον έσω πλάγιο και θα μείνει εκτός προπονήσεων για τις επόμενες μέρες, με την κατάστασή του να αξιολογείται καθημερινά.
Τέλος ο Γιάννης Κωνσταντέλιας που συμπλήρωσε τρεις κάρτες στο παιχνίδι κόντρα στον Ολυμπιακό, δηλώθηκε να εκτίσει την ποινή του στην αναμέτρηση κόντρα στην Athens Kallithea.
Την Τετάρτη (26.02) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 10:30.
paokfc.gr


