Στο Ποσειδώνιο Κολυμβητήριο πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 20 Οκτωβρίου 2019 το 1ο event Καλλιτεχνικής Κολύμβησης Β. Ελλάδος, το οποίο διοργάνωσε ο ΠΑΟΚ και συντόνισε η τεχνική σύμβουλος του Συλλόγου μας κα. Χριστίνα Θαλασσινίδου.
Στο event έλαβαν μέρος ομάδες από τη Β. Ελλάδα, καθώς και ο Νηρέας Χαλανδρίου από την Αθήνα.
Η εκδήλωση άνοιξε με επίδειξη χορευτικών και, στη συνέχεια, ακολούθησε η αξιολόγηση των αθλητών και αθλητριών από τους εξειδικευμένους προπονητές και χορογράφους.
Κατά την έναρξη της εκδήλωσης, η εταιρία «Νοσοκόμα στο σπίτι», με την οποία συνεργάζεται ο Α.Σ. ΠΑΟΚ όσον αφορά την παροχή πρωτοβάθμιων υπηρεσιών στους αθλητές του, απένειμε τιμητική πλακέτα στην τεχνική σύμβουλο του Δικεφάλου, κα. Χριστίνα Θαλασσινίδου.
Η τεχνική σύμβουλος του Δικεφάλου, αναφερόμενη στο μεγάλο αυτό event, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου acpaok.gr:


