Ακολουθήστε μας

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μπαράλες: «Η άμυνα ήταν το κλειδί – Οικογένεια οι Αργεντίνοι στον Αστέρα»

O επιθετικός του Αστέρας Τρίπολης,Χερόνιμο Μπαράλες μετά τη νίκη κόντρα στον ΠΑΟΚ μίλησε στην κάμερα της ΝΟVA για τις μονομαχίες στο γήπεδο, την ασίστ και την… ευρωπαϊκή ιδέα.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Για τα πολλά παιχνίδια που έχει δώσει απέναντι στον ΠΑΟΚ:

«Έχω χάσει το μέτρημα (σ.σ. γέλια). Πάντα προσπαθώ το καλύτερο για την ομάδα μου. Υπάρχουν στιγμές που ο αντίπαλος προσπαθεί λίγο παραπάνω και μας κερδίζει φυσικά».

Για το αν συνομιλεί με τον προσωπικό του αντίπαλο κατά τη διάρκεια του αγώνα, για παράδειγμα με τον Βαρέλα απόψε:

«Έχουμε πολύ καλή σχέση, εννοείται μιλούσαμε. Και δεν δίστασε να μου πει ότι ήταν πολύ καλό κάτι που έκανα ή που τον πέρασα»

Για το πόσο σημαντικό είναι για έναν φορ να δίνει και ασίστ, εκτός από το να σκοράρει, όπως έκανε αυτός σήμερα:

«Στο τέλος, αυτό που μας μένει είναι το αποτέλεσμα. Καμιά φορά είμαι ο σκόρερ, άλλες φορές ο ρόλος μου είναι να βοηθάω, όπως σήμερα».

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Με επιτυχία ο καθαρισμός του γονάτου του Μιχαηλίδη

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ:

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε ο αρθροσκοπικός καθαρισμός στο γόνατο του Γιάννη Μιχαηλίδη, ο οποίος θα απουσιάσει από τις υποχρεώσεις του ΠΑΟΚ για το προσεχές διάστημα.

Ο τραυματισμός του Έλληνα στόπερ προσθέτει έναν ακόμη «πονοκέφαλο» στον Ραζβάν Λουτσέσκου.

Ο Μιχαηλίδης ξεκινά πλέον την αποθεραπεία του, ενώ η ΠΑΕ ΠΑΟΚ του ευχήθηκε γρήγορη επιστροφή στα γήπεδα.

Περισσότερα

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Άρης: Έρχεται στην Τούμπα δίχως να ανακοινώσει αποστολή

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ:

Ο Άρης ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, χωρίς όμως να ανακοινωθεί αποστολή, όπως συνηθίζει πλέον ο Μανόλο Χιμένεθ στα πρόσφατα παιχνίδια πρωταθλήματος και Κυπέλλου. Ο Ισπανός τεχνικός δεν υπολογίζει στους Δώνη, Καντεβέρε και Σούντμπεργκ, οι οποίοι συνέχισαν ατομικό πρόγραμμα λόγω τραυματισμών.

Η τελευταία προπόνηση στο Δασυγένειο περιλάμβανε ενεργοποίηση, τακτική και τελειώματα, με τους διαθέσιμους ποδοσφαιριστές να ολοκληρώνουν τις δοκιμές ενόψει του αυριανού αγώνα (07/12, 19:30), στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League. Η αποστολή θα διανυκτερεύσει σε ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης.

Περισσότερα

Διαβάστε Ακόμη