Ο General Manager της ΚΑΕ ΠΑΟΚ, Νίκος Μπουντούρης έκανε δηλώσεις λίγο πριν την αναχώρηση της αποστολής του ΠΑΟΚ από το αεροδρόμιο “Μακεδονία” για την Ισπανία για τον δεύτερο τελικό του Fiba Europe Cup κόντρα στην Μπιλμπάο στάθηκε μεταξύ άλλων στη μεταγραφολογία που υπάρχει.
Αναλυτικά τα όσα είπε:
“Το πρώτο που θέλω να εκφράσω είναι ο θαυμασμός μου για αυτά τα παιδιά. Είναι δικοί μου καθημερινοί ήρωες. Τον τελευταίο μήνα είχε πολλές αγωνιστικές υποχρεώσεις. Οι ευχές του ελληνικού μπάσκετ είναι σίγουρα πολλές. Το πρόγραμμα που έχει διαμορφωθεί δεν ευνοεί πολύ την ομάδα μας.
Για να μην γκρινιάζουμε υπάρχει αποτέλεσμα μέχρι στιγμής. Αυτό που έχουμεπει στα παιδιά είναι ότι πρέπει να χαρούν τον τελικό, να είναι περήφανοι για τον εαυτό τους. Όλος ο οργανισμός έχει λειτουργήσει σε πολύ καλά επίπεδα. Εύχομαι σε δύο ημέρες περίπου να είμαστε χαρούμενοι σε αυτό το αεροδρόμιο.
Είναι λογικό ότι όταν γίνεται μία αλλαγή να υπάρχουν διάφορες απόψεις. Εμείς δεν μπορούσαμε να είμαστε οργανωμένοι ερχόμενοι σε μία νέα κατάσταση. Ξέραμε που έχουμε έρθει. Ο ΠΑΟΚ είναι μία μεγάλη ομάδα. Δεν θέλουμε την ησυχία μας, είχαμε υποσχεθεί ότι θα προσπαθήσουμε η ομάδα να είναι όσο πιο ψηλά γίνεται στο ελληνικό πρωτάθλημα και να πάμε στον τελικό, να πάρουμε το κύπελλο.
Είναι μία μάχη που προχωρά. Εμένα με ενδιαφέρει η ηρεμία της ομάδας. Υπάρχουν διάφορες φήμες, διάφορα σενάρια, αυτό δεν κάνει καλό στην ομάδα. Όποιος αγαπάει την ομάδα και το μπάσκετ να φρενάρουν λίγο τις φήμες και τη μεταγραφολογία, γιατί δεν κάνει καλό στον ΠΑΟΚ. Εμείς είμαστε εδώ για το καλό του ΠΑΟΚ”.


