Η ΓΣ του ΑΣ ΠΑΟΚ αφορμή ενεργοποίησης των νέων μελών

Ανάγνωση 2'

Η αυριανή τακτική Γενική Συνέλευση του ΠΑΟΚ δεν είναι απλώς μια θεσμική διαδικασία. Είναι μια ουσιαστική υπενθύμιση ότι ο Ερασιτέχνης δεν αποτελεί συμπλήρωμα της ιστορίας του συλλόγου, αλλά την αφετηρία και την ψυχή του.

Η ενεργοποίηση των φιλάθλων στον ΑΣ ΠΑΟΚ αποτελεί εδώ και χρόνια ένα κρίσιμο στοίχημα. Η συμμετοχή τους δεν είναι διακοσμητική ούτε επικοινωνιακή· είναι αυτή που δίνει ζωή, δυναμική και πραγματικό ρόλο στον σύλλογο. Ο Ερασιτέχνης δεν πρέπει να μας απασχολεί μόνο όταν προκύπτουν μεγάλα ζητήματα, όπως το γήπεδο. Χρειάζεται σταθερή φροντίδα, σχέδιο και συνεχή παρουσία των μελών του – όχι ευκαιριακό ενδιαφέρον.

Εκεί βρίσκονται οι ρίζες. Εκεί καλλιεργούνται οι αξίες, τα ιδανικά και η κουλτούρα που διαχρονικά τροφοδοτούν ολόκληρο τον οργανισμό. Χωρίς έναν ισχυρό ΑΣ, δεν μπορεί να υπάρξει υγιές και βιώσιμο μέλλον για τον ΠΑΟΚ.

Η ανανέωση της συμμετοχής, η προσέλκυση νέων μελών, η αξιοποίηση ψηφιακών εργαλείων, η διαφάνεια και οι ανοιχτές διαδικασίες δεν είναι πολυτέλειες της εποχής. Είναι προϋποθέσεις επιβίωσης. Ένας σύλλογος που δεν συνομιλεί με τη βάση του, που δεν επιτρέπει τον διάλογο και δεν ενθαρρύνει τις φρέσκες ιδέες, κινδυνεύει να μείνει στάσιμος.

Αύριο, Τετάρτη στις 18:00, στο Grand Hotel στη Μοναστηρίου, τα μέλη καλούνται να δώσουν το «παρών» στη Γενική Συνέλευση του ΑΣ ΠΑΟΚ. Να ενημερωθούν, να τοποθετηθούν, να προτείνουν. Όλοι όσοι έχουν εγγραφεί  (ακόμη και πολύ πρόσφατα ) έχουν δικαίωμα συμμετοχής.

Και όταν λέμε όλοι, το εννοούμε.

Δεν μας χωρίζει τίποτα. Σε ένα πολιτισμένο πλαίσιο, με σεβασμό και επιχειρήματα, μπορούμε να ανταλλάξουμε απόψεις, ακόμη και διαφωνίες. Αυτή είναι η δύναμη ενός ζωντανού συλλόγου: η συμμετοχή.

Ο ΠΑΟΚ δεν είναι απλώς μια ομάδα. Είναι κοινότητα. Και η κοινότητα απαιτεί παρουσία, ευθύνη και ενεργό ρόλο.

Το αύριο του συλλόγου δεν διαμορφώνεται από απόσταση. Διαμορφώνεται με συμμετοχή.

Elabet
ΕΤΙΚΕΤΕΣ:
Κοινοποίησε αυτό το άρθρο